2022 Strategie voor mijn € 507.745 aandelen-Portfolio | Tips


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Dit zijn mijn strategie en tactieken voor mijn +500k Euro aandelenportfolio in 2022. Deze video is geen financieel advies, maar de mening van Dennis van Booma.

Dit is mijn link om op Coinbase een account aan te maken en bonus te ontvangen:

Verdien 50,- USD met het aanmaken van een Celsius account om rente te verdienen op je crypto:

Verdien een bonus op BlockFi door een account aan te maken en rente te verdienen op je crypto:

#aandelen #strategie #investeren

14 ReactiesReageer!

  • >??Mensen hebben hun biedingen verhoogd in de hoop enorme winst te maken met de stijging, maar zoals we nu kunnen zien, is de markt erg onstabiel, de waarheid is dat je altijd meer winst kunt maken met handelen in plaats van alleen maar vast te houden en te wachten op de prijs van BTC om omhoog te schieten, het is inderdaad een moeilijke beslissing voor zowel oude als nieuwelingen wiens bedoelingen gewoon zijn om te hodl en te verkopen, maar de mogelijkheden van de handel in Btc zouden je in staat stellen om je Btc te laten groeien, zonder rekening te houden met de huidige prijsgrafiek en ook je reet te redden van elke toekomst dip die kan optreden, ik ben sinds oktober met Greg Kaplan begonnen en tot op heden heb ik meer dan 11,5 Btc gemaakt, zelfs met de ups en downs sinds de maand oktober. Met Greg Kaplan hoef ik me geen zorgen meer te maken over de opkomst en ondergang van Bitcoin. Hij is gemakkelijk te bereiken op ⊶TELEGRAM, {@kaplansignals ]

  • Hoi Dennis,

    Ik snap dat het aandeel LAND aantrekkelijk is, maar aangezien de yield ondertussen op 1.6% ligt lijkt mij dit een slecht tegenover de hoge inflatie cijfers in deze tijd + dit aandeel is in korte 6 maanden met 50% gestegen. Kan nog verder onderbouwen waarom dit een goed aandeel is om te kopen in 2022? Voor mijn gevoel is dit nu meer een hype aandeel net zoals FPI.

    Keep up the good work!

  • Hoi Dennis, alvast de beste wensen voor 2022! Ik had een vraag, hoe is het je gelukt om zo veel geld in aandelen te hebben. Gewoon al lang aan het beleggen? Ooit een hele grote klapper gemaakt met een bedrijf? Ben benieuwd 😁🍾 alvast bedankt!!

  • Hoi Dennis. De beste wensen allereerst. Ik vind het we schrikbarend om te horen dat je zegt: “als er minder voedsel wordt aangeboden..” kun je dit punt verder toelichten? Feit dat je dit zegt en dit onderbouwt met o.a. milieurampen zie jij de kans dus groot dat dit een uitkomst zal zijn, begrijp ik dat goed?

  • Beste wensen Dennis. Ben benieuwd naar je prepper stock. Zelfredzaamheid is een hoog goed. Ik zie zelf kansen voor Gladstone Landcorp, Digital Realty trust, Nestle, Cameco Corp, Shell, Meta. Dennis, als ik jou mag vragen heb jij een idee wat deze hele situatie met vastgoed zal gaan doen? En dan bedoel ik met name niché REITS zoals Digital Realty trust. Ik ben ook gewezen op bv. extra space storage voor diversificatie. Anders kom je toch al snel op tech uit.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *