aandelen PORTFOLIO STAAT FLINK IN HET ROOD || PORTFOLIO SHOW #47


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel bux:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor nieuwe aflevering van Portfolio Show.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#aandelen
#INVESTEREN
#beleggen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

19 ReactiesReageer!

  • Hey Focus, ik wil je even bedanken voor de goede videos op je kanaal. Dankzij jou en een paar andere Youtubers ben ik sinds November begonnen met beleggen. Al mijn vijf huidige ETF posities staan in het rood, net zoals 2/3 aandeelposities. Vind ik dat erg? Nee, totaal niet. Sterker nog, ik zou het prachtig vinden als we nog enkele tientallen % verder zakken, dat geeft alleen maar goede instapmogelijkheden

  • De indexen zijn nogal aan het stuiteren momenteel. Het fibrilleert Paar punten omhoog in de morgen en 's middags of de volgende dag wat meer punten naar beneden. De AEX zit inderdaad op het peil van juli '21. Beetje laten stuiteren nog maar.

  • Hoi Focus, dank voor deze video. Ik ben zo'n jaar geleden begonnen met beleggen en jouw video's zijn altijd zeer verruimend omtrent het lange termijn beleggen en de emoties die soms een rol daarin kunnen spelen. Ik had de afgelopen twee weken het heel lastig. wat jij al zei, voor de beginnende belegger die nog geen daling is gewend kan dit iemand aan het twijfelen doen zetten. Daarom komt deze video als geroepen en ben ik er weer van verzekerd om verder te gaan met mijn strategie voor de lange termijn!
    Blijf vooral zo doorgaan en hopelijk gaan we weer snel in het groen 😉

  • ??Mensen hebben hun biedingen verhoogd in de hoop enorme winst te maken met de stijging, maar zoals we kunnen zien nu de markt erg onstabiel is, is de waarheid dat je altijd meer winst kunt maken met handelen in plaats van alleen maar vast te houden en te wachten op de prijs van BTC zal omhoogschieten, het is inderdaad een moeilijke beslissing voor zowel oude als nieuwelingen wiens bedoelingen alleen zijn om vast te houden en te verkopen, maar het potentieel van het handelen in Btc zou je in staat stellen om je Btc te laten groeien, zonder rekening te houden met de huidige prijsgrafiek en ook je reet te redden van een toekomstige dip dat kan gebeuren, ik ben sinds 4 weken begonnen met traden met Peter Costello en tot op heden heb ik meer dan 10,5 Btc verdiend, zelfs met de ups en downs. Met de hulp van Peter Costello hoef ik me geen zorgen meer te maken over de opkomst en ondergang van Bitcoin. Hij is gemakkelijk te bereiken op⊶TELEGRAM,{ @Costellosignals ]

  • Nog een belangrijke opmerking, je hebt het constant over 'korte termijn' en in 'lange termijn' komt het wel weer goed. Echter zijn er een aantal keer verloren decades geweest waarbij de stock market 10 (!) jaar ongeveer vlak bleef. 1999-2009 bijvoorbeeld met 2 correcties. Als nu een soortgelijk moment is als 1999 (bubble markt) dan zou het zomaar kunnen zijn dat je in 2032 met een gelijk portfolio zit. Mensen realiseren dit zich vaak niet. Het is echt géén garantie dat na 1 of 2 jaar je portfolio weer in het groen staat… Mensen zijn het alleen vergeten aangezien we een bull markt hebben gekend sinds 2010.

  • <<<Geweldige post Zeer gedetailleerde en beknopte video die je hebt gepost maat, hou van je inhoud. Het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen. Tegenwoordig is het moeilijk voor iedereen die ertegen is. Hoewel ik vanuit het perspectief van een handelaar denk dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwelingen/investeerders voor te lichten over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en je niet kunt zien of het zo is. te bearish of te bullish zal zijn, duwt deze onzekerheid de meeste handelaren weg en dwingt investeerders om door te zetten. Ik zou zeggen dat het helemaal verkeerd is om gewoon achterover te leunen en te wachten op misschien wat verliezen. Dit doen is de verkeerde mentaliteit voor een belegger, want als belegger zul je manieren vinden om steeds meer munten te vinden en te financieren, wat onze topprioriteit zou moeten zijn om winst te maken. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en heb in slechts 8 weken meer dan 4,5 BTC verzameld met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer Roderick. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij kan gemakkelijk worden gecontacteerd via Telegram [Signuptrade] en WhatsApp [✙14422698862 )]……..

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *