beleggen in ETF’s update! Wat, waarom, waar en hoeveel? Ook over S&P500, VWRL en Robotics. [afl 115]


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
beleggen in ETF’s update! Wat, waarom, waar en hoeveel? Ook over S&P500, VWRL en Robotics. [afl 115]

Je leert meer over ETF’s, waarom het goed is om je hier verder in te verdiepen en waar je rekening mee moet houden.

Link naar gebruikte bestand (PDF) in de video (leesrechten):

Start nu met traden op Bybit en ontvang tot 💰$4.100 bonus in Bitcoin
👉
Registreer, deposit & CLAIM je bonus!
LET OP! Leverage trading is erg risicovol en is niet aan te raden voor beginnende beleggers!

👉BLOCKFI RENTE OP CRYPTO: Ontvang tot 💰$250 aan Bitcoin als je een account aanmaakt en Crypto stuurt naar je nieuwe rekening (8%+ rente op Crypto)

👉CELSIUS RENTE OP CRYPTO: Ontvang 💰$50 aan Bitcoin cadeau bij Celsius bij aanmaken account en als je minimaal $400 aan Crypto naar jouw geregistreerde account stuurt via onderstaande link (hoge rente tot 8%+ op Crypto):

👉NEXO RENTE OP CRYPTO: Ontvang 💰$25 aan Bitcoin bij aanmaken account en minimale storting van $100

👉YOUHODLER RENTE OP CRYPTO (tot 12% op Stablecoins):

Meld je aan en bestel NU je eigen Crypto Visa Debit card (tot 8% cash back op jouw uitgaven) via deze link en ontvang $25 aan CRO tokens vanaf een Ruby Steel card:
Referral code: g73xz5t9qt

Combineer de Visa Debit card met Curve om gebruik te maken van Apple Pay (gratis) en ontvang 1 maand 1% cashback:

Koop en claim voor altijd jouw eigen NFT Domein voor nu én toekomstig gebruik hier:

Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande Exchanges door via deze link(s) een account aan te maken:
👉Bitvavo: (geen transactiekosten over eerste 💰€1.000 aankoop en/of verkoop)
👉Binance: (10% korting op transactiekosten!)
👉LiteBit:
👉Crypto(.com)

👉Koop je eigen Ledger Nano X hier: shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x?r=a479c4924da9
👉Koop je eigen hardware wallet in Credit Card formaat hier: CoolWallet Pro:

00:00 Over ETF’s
05:07 Daarom ETF’s
08:13 Performance 2021
14:23 Overall resultaten
15:05 TA Robotics
17:31 TA S&P500
18:05 TA VWRL
20:11 Waar kopen?
21:22 Wrap-up

21 ReactiesReageer!

  • Super bedankt weer voor deze video! ben me ook een beetje aan het orienteren in aandelen en etf's en jouw content helpt me daar enorm bij.. Top voor het delen van deze info!

  • Mooie video weer Rogier! Het mooie van ETF’s, of beter gezegd indexen is het zelfreinigende vermogen ervan. Presteert een bedrijf significant minder, dan komt een beter presterend bedrijf daarvoor in de plaats. Zelf koop ik via De Giro, via Amsterdam Euronext. Geen beurskosten en maandelijkse gratis 1 keer aan- of verkopen, vanuit de Kernselectie. Goeie om even naar te kijken!

  • Wederom bedankt Rogier. Voor mij niets nieuws deze week. Ik beleg al jaren in ETF''s tot volle tevredenheid. Overigens kan ik via mijn Saxo-bank account (voorheen Binck) beleggen in de BTC, ETH, Polkadot en Tron ETF's van VanEck. Al enige maanden! Volgens mij biedt DeGiro ze ook aan.

  • Zal zo kort mogelijk proberen te zijn. Reactie op grote fondsen kopen de Bitcoin om er geld mee te verdienen. Dat doen ze onder meer door soms in te zetten op koersdaling en ook via achterdeurtjes in de media op dat moment slecht nieuws verspreiden – iets wat erg slecht is voor de ontwikkeling van de bitcoin in bijzonder en voor crypto in zijn algemeen. Het zijn (netjes zeggen) luizige spelers die geen waarde toevoegen maar alleen van het werk van anderen profiteren. De aanwezigheid van luizen is nooit goed voor het lichaam… OK…. Trackers…. Lange termijn verhaal klopt, echter, na meer dan 10 jaar schandalig beleid van federal reserve en ECB – banken spekken de rest neppen – zou het vanaf nu wel eens 20 jaar kunnen duren voor je in de plus staat…. Het zal echter meer zijn dan in de Euro blijven….. OK …… "Correct me if I'm wrong" echter er staat me iets over bij dat Duitse banken onbeperkt bankgarantie geven… .. OK…… Over met geld verdien je geld: dat is eerder uitzondering dan regel. Vrijwel alle munten zijn binnen enkele eeuwen niets meer waard. D-Mark is de laatste 100 jaar twee keer onderuit gegaan. Geld kan je aan geld verdienen door handig te zijn in het ruilen van munten op het juiste moment, dus geld verdien je met op het juiste moment ruilen, en dat is geen makkelijk vak…. OK….. In stijl afsluiten…. Crypto in het bijzonder is als het gebruikt word zoals bedoeld – spelers als de ECB flink onder druk zetten – is fantastisch. Iedereen die probeert handig en eerlijk te ruilen, daar ben ik fan van. Van de rest… Wat minder. Eerlijk ruilen is: "Ik denk dat dit fonds het goed gaat doen, jij denkt van niet, geef maar aan mij krijg jij wat van mij :)". Oneerlijk ruilen is iemand wijs maken dat een fonds goed is (zoals EFT fondsen op dit moment) (neem het niet persoonlijk op… Zelf geloof je er er wel in…. )… Maar het rentebeleid van de laatste 10 jaar wel eens een lange winter voor aandelen in zou kunnen luiden. Daar is één uitzondering op…. ( 😉 ) …. Aandelen in banken. Die krijg je alleen met een revolutie kapot…. Dus die gaan "al" over 5 jaar hoger staan dan nu. (Indien ik inderdaad goed opgelet heb op school dan hé 😉 )……Die revolutie… Ik hoop dat crypto deze revolutie is! Want ik smijt liever met geld dan met stenen. Helaas kan ik de mensen die het helemaal zat zijn geen ongelijk geven. Maar ik houd het zelf netjes.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *