BOUW VERMOGEN OP VOORDAT HET TE LAAT IS!


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel bux:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Het is erg belangrijk om met beleggen vermogen op te bouwen, al helemaal in een periode van hoge inflatie en geen rente op je spaarrekening

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#aandelen
#INVESTEREN
#beleggen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

14 ReactiesReageer!

 • Ik heb de giro gecheckt en zou tof zijn als je een top 5 of 10 zou kunne maken maar we MOETEN ONZEN EIGEN ONDERZOEK DOEN… maar wat bedrijven naar waar een dyor kunnen doen en zelf beslissen welke we een mooie bedrijf vinden om voor de long term in te stappen

 • Je verhaal klopt helemaal.
  Er is 1 ding die je niet benoemd, en dat is dat z'n beetje 95% van de mensen (vooral in NL, zorgmaatschappij) niet geschikt is om te gaan beleggen.
  Zeker voor de lange termijn zijn ze ongeschikt.
  Hoe komt dat dan?
  Zoals ik al vermeld, wij zijn gewend dat er heel veel voor ons gezorgd wordt, en geregeld wordt.
  Wij hebben op school geleerd om te werken voor ons geld, en niet geleerd hoe ons geld voor ons werkt.
  Helaas is dat zo.
  Hierdoor snappen veel mensen niet hoe beleggen werkt, termen als dividend aristocraten en sterke valuta landen zijn voor heel veel mensen onbekend.
  In de USA beleggen burgers veel meer, dit komt omdat je daar veel dingen zelf moet regelen, en daardoor dus ook die kennis op doet.
  Hier is dat helaas niet, en zonder die kennis zullen mensen in NL eerder in paniek raken als beurzen gaan zakken, terwijl bij de echte belegger dan juist de vlag uit gaat.

 • Ik volg je al ruim een jaar en weer een video die qua inhoud helemaal klopt.
  Lieve mensen, word wakker! Het klopt echt dat de kloof tussen rijk en arm al jaren groter wordt en blijft. Om dit tegen te gaan en de inflatie te verslaan, start met beleggen en begin er dan ook zo snel mogelijk mee. Alles draait om mindset en tijd is je beste vriend. Beleg in een ETF S&P500 bijvoorbeeld met een maandelijks bedrag wat je kunt missen, pas DCA toe, gemiddeld jaarlijks rendement van minimaal 7%, doe dit minimaal 15/20/25 jaar en bereken je rendement. Hoe makkelijk kan het zijn.
  Focus op Financiën tot je volgende video weer!👍

 • Beleggen om de inflatie te verslaan en om een vermogen op te bouwen. Klopt dat? Ik heb toch mijn bedenkingen. Het rendement van de markt is gelijk aan de groei van de economie op de lange termijn. De groei van de economie op de lange termijn is niet 7% – 8% per jaar, maar eerder ongeveer 2% – 3% per jaar (nominaal).

  En toch weet ik dat vele mensen inderdaad de inflatie kunnen verslaan en een vermogen weten op te bouwen door te beleggen. De reden is (volgens mij) dat onder de beleggers de meeste mensen verlies lijden en een kleine minderheid winst maken. Je moet dus kennis hebben in beleggen om er aan te beginnen.

 • Ik ben gestopt met ´blijven beleggen´ omdat ik simpelweg geen inkomen heb. Ik heb mijn prijswaarschuwingen aan en wacht rustig af. Ik vind rijk worden echt niet meer belangrijk. Ik heb een eenmaling een paar 100 ingelegd en ik hang nu rustig achterover. Bedankt voor alle video´s Focus. Ik kijk ze niet meer.

 • Discipline en geduld zijn belangrijke eigenschappen. De “focus” gaat er snel af als het een beetje minder gaat met de beurs. Je krijgt nooit garanties in het leven maar van 30 jaar lang beleggen in een gespreide portefeuille zijn nog weinig mensen arm geworden. Je video’s zijn inspirerend en mijn €12500 belegd vermogen heeft nu een ongerealiseerde winst van rond de 650 euro . Het was meer maar de aantallen (stuks) lopen elke maand op doordat ik blijf inleggen. Elke euro erbij in de toekomst gaat x het aantal stuks en dat is een enorm vliegwiel. Nog maar even geduld hebben.

 • In mei 2021 begonnen met beleggen. Dan pas, omdat ik slechts dan 18 werd. Vooral geïnvesteerd in fondsen en etf’s, maar ook een groot deel in mijn eigen zaak. Nu staat zo goed als alles in het rood, maar we blijven vasthouden aan het plan om periodiek te beleggen, niet meer en niet minder. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit op de lange termijn goedkomt. En we beleggen toch voor de lange termijn, want heb dit geld nog niet direct nodig. Al is kijken naar groene cijfers wel leuker dan kijken naar rode. Maar komt wel in orde, aangezien de beurs/economie bestaat uit cycli. En na regen terug zonneschijn komt. Aan iedereen die op dit moment geld op de beurs heeft staan, blijf vasthouden aan je initiële plan en dan ga je een mooie toekomst tegemoet!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *