Bulls & Bears – Inflatie, tijd om in het huishoudboekje te duiken (2 april)


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Bulls & Bears wordt mede mogelijk gemaakt door bux Zero, Eight Global, Optimix en VanEck.

Bulls & Bears is de wekelijkse talkshow waarin alles over beleggen de revue passeert voor de (aspirant) belegger die nog wel wat houvast kan gebruiken. In de wekelijkse uitzending op RTL Z en RTL 7 schuiven elke aflevering diverse deskundigen op het gebied van de beurs, beleggen en cryptocurrency aan.

Deze week gaat presentator Gerben van Driel samen met experts in op: opvallend beursnieuws van deze week. Veel vragen over de inflatie, daarom duiken we het huishoudboekje in. Verder: Hoe kan je je tegen de inflatie wapenen? Hoe werken turbo’s en hoe zorg je ervoor dat je niet uit de bocht vliegt? De opwaartse beweging van Bitcoin, waar komt die vandaan? En tot slot de beurswijsheid over de eerste indruk. Hoe zit dat?

                                                                  

1 ReactieReageer!

  • Het voorspellen van een omkering van een trend is riskant, en erger nog, ik geloof dat er meer in deze markt zit dan we momenteel begrijpen. Wanneer mensen verliezen, streven ze er niet naar om hun gemiddelde te verhogen, maar dat kan alleen veranderen als je een persoonlijke handelsgids en signaalaanbieder hebt zoals die van RubyBenally, wat me bijna 9.5 heeft opgeleverd op een 2 btc handelskapitaal in de afgelopen 10 maanden. Neem de verstandige beslissing. Markten fluctueren in cycli die van enkele dagen tot meerdere jaren kunnen duren. In het geval van B-TC is het moeilijk om een ​​bullish case te maken door simpelweg naar de grafieken te kijken. Zijn methoden zijn van topklasse. Je kunt Josh William gemakkelijk vinden op Telegramm. {@Joshwillcrypto ]

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *