Dit is dé opleiding Werkvoorbereider meubelindustrie | Hout- en Meubileringscollege

 

download bouwtekeningen - werktekeningen - klustekeningen

 • 10.000 bouwtekeningen en Werktekeningen
  .
 • Stapsgewijze Instructies
  .
 • Doe-Het-Zelf Gidsen
  .
 • Gedetailleerde Uitleg
  .
 • Ook geschikt voor Beginners!

==>Download bouwtekeningen hier


 
Is de opleiding Werkvoorbereider meubelindustrie/(scheeps)interieurbouwer aan het Hout- en Meubileringscollege iets voor jou? Tijdens deze opleiding leer je uit te zoeken wat de best passende oplossing is in verschillende situaties. Daarnaast leer je werken met verschillende softwareprogramma’s die in de werkvoorbereiding gebruikt worden. Ook leer je met werkdruk om te gaan en tegelijkertijd zorgvuldig te blijven. In deze video vertelt docent en interieurbouwer Leo Verbree je alles over de inhoud van de opleiding.

Student aan de opleiding Werkvoorbereider Meubelindustrie Iris van Velzen wil later Tiny Houses gaan ontwerpen en bouwen en koos daarom deze opleiding. Inmiddels zit ze in het derde leerjaar en heeft ze het ontwerpen van meubels al helemaal onder de knie. Dit heeft ze, zegt ze zelf, te danken aan het vertrouwen dat ze krijgt van de docenten van het Hout- en Meubileringscollege en aan de leerzame praktijklessen en stages.

Na de opleiding tot Werkvoorbereider in de meubelindustrie kun je gaan werken als werkvoorbereider, projectcoördinator, projectleider, calculator of inkoper.

Is de drie jaar durende niveau 4 BOL/BBL-opleiding Werkvoorbereider meubelindustrie/(scheeps)interieurbouwer echt iets voor jou? Kijk dan op voor meer informatie of schrijf je gelijk in.

Bij vragen kun je contact opnemen via of stuur een e-mail naar communicatie@hmcollege.nl.

Bekijk meer over het Hout- en Meubileringscollege:

https://www.facebook.com/HMCmbovakschool/

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *