€61.000 PORTFOLIO – MIJN PLAN VOOR DE KOMENDE MAANDEN


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Mijn aandelen portfolio update, ondertussen 61000 Euro. Ook ga ik in op mijn plan voor de komende maanden waarin ik verwacht meer te gaan swing traden.

#portfolio
#aandelen
#portefeuille
portfolio
portfolio degiro
portfolio 2022
plannen 2022
degiro update
geld 2022
geld op geld
beleggen 2022
aandelen
beleggen
investeren
hoe investeren
welke aandelen
aandelen bijkopen
aandelen tips
waarom investeren
geld in aandelen
welke aandelen kopen
aandelen lange termijn
beste lange termijn aandelen

beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

15 ReactiesReageer!

  • Ben zelf ook een long term investeerder, heb zelf alleen maar etf. Ben wel benieuwd naar de 'swing trades' om gebruik te kunnen maken van de volatiliteit. Zou je hier een keer een video over kunnen maken op welke manier je de aandelen waardeert waardoor je wel/niet besluit om een aandeel voor de korte termijn te kopen?

  • Heerlijke video👍 voor je volgers: swingtraden lijkt een beetje op het casino waar een hoop mensen denken dat na 5x rood nu toch wel zwart moet gaan vallen😉

  • Nooit nagedacht over hefboomproducten als je wilt inspelen op korte termijn. Het scheelt je behoorlijk wat transactiekosten en door de hefboomwerking kun je je eigen inleg laag houden. Als je een relatief laag financieringsniveau (FN)/ Stoploss niveau hanteert (HB < 3) houd je je risico laag. Ideaal voor swingtraden. Het bepalen van het juiste FN kan je doen op basis van technische analyse. Vraagt natuurlijk wel een iets actievere houding, maar die heb je al.

  • Yes weer een portfolio update. Altijd leuk om deze te zien. Haha met vandaag erbij +15% YTD voornamelijk door LW. En swingtrade filmpje lijkt mij ook leuk om te zien. 👍🏻 mooie koop momenten van je.

  • Bedankt voor de continue geweldige video's. Het feit is dat NFT's en BTC de toekomst van crypto zijn en de vraag die de meeste handelaren zichzelf stellen is: is dit het juiste moment om te investeren? Ik heb het gevoel dat degenen die de marktdynamiek zouden laten bepalen wanneer ze wel of niet moeten handelen, ofwel nieuw zijn in deze ruimte in het algemeen of waarschijnlijk gewoon naïef, de wereld heeft veel slechtere tijden gekend dan deze, verlichte handelaren blijven goed gebruik maken van de dip en pomp zelfs meer aandelen verwerven voor handelssessies, ik zou zeggen dat er meer nadruk moet worden gelegd op handel, omdat het veel winstgevender is dan hodlen. De handel verliep soepel voor mij omdat ik meer dan 15 BTC kon verhogen toen ik begon met 3,5 BTC in slechts 5 weken na het implementeren van transacties met signalen en inzichten van Hayden Kaur. toekomst waar je niet zeker van bent. Zeg hallo tegen Hayden op Telegram [ Haydenkaur ] voor een oplossing.

  • Interessante video! Ben net nieuw in de aandelen wereld. Wel al 2 jaar actief in de cryptospace en het beleggen in ETF's . Heb je toevallig ook een crypto portofolio? Je hebt er trouwens een abonnee bij 😉

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *