Het ULTIEME investeringsplan voor de LUIE belegger | Passief via BlockFi 1/3


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Dit passieve spaarplan is volledig gericht op de passieve, luie belegger, die eigenlijk nog geen zin heeft gehad om zich te verdiepen in de wereld van het beleggen.

Dit is een 3-delige videoserie over het passieve spaarplan voor de lange termijn, en elke video behandelt een apart onderdeel hiervan. In deze video bekijken we BlockFi, een Cryptobeheerplatform dat leningen verschaft over geselecteerde Crypto’s die de gebruiker in een zogeheten Interest Account stalt. Hier krijg je jaarljiks rente over.

Eerlijk is eerlijk, beleggen is saai. Het is in de praktijk nou eenmaal niet spannend, en dat geeft niet, want dan doe je het goed.
Zodra je een kwalitatief, gespreid portfolio voor jezelf hebt opgesteld, dan is het meeste werk al gedaan. Het enige dat je maandelijks doet is het inkopen van je geselecteerde aandelen en crypto’s. Meer niet. Zoals ik vaker heb aangegeven richt je je op de lange termijn.

00:00 Intro
01:35 Spaarplan – BlockFi
02:32 Wat is BlockFi?
04:58 BlockFi Account
05:15 Semi-geautomatiseerd Rente Systeem
05:54 Voorbeeld 1
08:07 Voorbeeld 2
09:34 Potentieel Nadeel

SOCIAL

https://www.eigenvermogens.nl/

Voor eventuele bedrijfsgerelateerde zaken (sponsorships en/of samenwerkingen) zijn wij te benaderen op eigenvermogen@gmail.com

DISCLAIMER: Luister NIET naar onbekenden op het internet die je vertellen wat je met je geld moet doen, en doe altijd eerst je eigen onderzoek voordat je begint met investeren. Alleen jij bepaalt wat jij met je welverdiende centen doet.

De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. ‘Eigen Vermogen’ is daarom ook niet aansprakelijk op wat voor manier dan ook.

Eigen Vermogen

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *