Interessante aandelen – Rendementen #2


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
beleggen, investeren en dus aandelen kopen doe je om rendement te maken. Iedere maand bespreek ik interessante aandelen, maar hoe gaat gaat het nu moet die aandelen? Was het verstandig om erin te investeren?

Aan het einde van elke maand bekijken we de aandelen uit de serie Interessante aandelen. Hoe deed de markt het de afgelopen maand. Hoe ging het met de besproken aandelen? Heb ik aandelen gekocht of verkocht? En wat zijn dan mijn rendementen?

AANBEVOLEN:
===========
💰 DEGIRO – aandelen/ETFs kopen (tip)
💰 BinckForward – Beheerd beleggen
👨‍🎓Online Training voor Beginnende Beleggers:

🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:
⭐️ Meer aanbevelingen via

BESPROKEN ONDERWERPEN, VIDEO’S EN WEBSITES
============================================
00:00 Intro
01:21 Rendementen
13:14 Feedback

#beleggen #aandelen #interessant

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
=======================
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.

Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
===========
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen.

⚠️ beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

CONTACT
========
Website:
E-mail: info@eenpassiefinkomen.nl

🟪 INSTAGRAM: /

8 ReactiesReageer!

  • Zou flatexdegiro dezelfde kant opgaan als de binance coin van binance? Natuurlijk niet zo hoog op korte termijn want crypto wordt veel en veel meer gehyped dan aandelen. Is het een long long term hold of hoe denk jij hierover?

  • Leuk tweede kanaal. Meer naar mijn smaak. Wellicht goed om de komende maanden op jouw beide kanalen te refereren naar beide kanalen (IN de video's)
    Hopelijk toon je ook live jouw portfolio in De Giro account. Mensen willen nou eenmaal graag bij mensen "binnen kijken".
    Vandaag heb ik 2 x ASML gekocht. Gewoon ingestapt. Gezien de prijs vind ik het behoorlijk spannend.

  • Leuk een wat actiever kanaal! Ik denk bij Basic Fit over verkopen omdat ik me afvraag of het komend jaar nog veel zal stijgen. Ze staan nu al zo hoog terwijl ze dicht zijn, vraag me af of het groei op korte termijn niet al in het koersdoel zit. Hoe denken jullie/ denk jij hierover?

  • Snap kijk ik al een tijdje naar. Maar vooral ook naar Pinterest. Is aardig gezakt na bekendmaking earnings maar blijft het een interessant aandeel vinden. Wel hoog gewaardeerd. Wat denken jullie van Pinterest?

  • Hoi, je vroeg nog tips voor de onderwerpen. Misschien is het leuk om eens wat dieper in te gaan op het analyseren van aandelen. Hoe valt een nieuw aandeel op en via welke sites kunnen meer info vinden?

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *