Met deze aandelen ga ik GELD VERDIENEN – Mijn aandelen 2022


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
📊 Wil jij zelf gaan beginnen met beleggen in aandelen? 📊

Je kunt zelf gaan beginnen met beleggen bij een broker. Mijn voorkeur broker, waar ik zelf ook transacties mee maak is DEGIRO. Deze broker bieden lage kosten, veel handelsproducten en een handige app. Door hun innovatieve service hebben ze inmiddels al 66 internationale awards gewonnen. Maak hier een gratis account aan:

Investeren doe je zo maakt video’s over beleggen en aandelen. In het afgelopen jaar 2021 heb ik meer geld in aandelen belegt dan ooit tevoren. Ik heb zowel veel groei aandelen als grote bedrijven gekocht. In deze video deel ik al mijn aandelen en vertel ik waarom ik denk dat ik veel geld ga verdienen met deze aandelen.

Wil je deel uitmaken van onze beleggers community?

Discord:
Instagram: @investerendoejezo

— Disclaimer —
Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Koop of verkoop nooit zo maar aandelen, omdat ik of iemand anders jou dit aanbeveelt. beleggen brengt risico’s met zich mee. Jouw geld kan dus minder waard worden. Doe daarom altijd zelf onderzoek voordat je aandelen koopt of verkoopt.

— Over de muziek —
––––––––––––––––––––––––––––––
Good Vibes by MBB
Attribution-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0)
Free Download / Stream:
Music promoted by Audio Library
––––––––––––––––––––––––––––––
Lovely by Amine Maxwell
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0
Free Download / Stream:
Music promoted by Audio Library
––––––––––––––––––––––––––––––

8 ReactiesReageer!

 • mooi lijstje zeker! lekker vasthouden het is nu gewoon een lastige markt. Ik vind wel dat een jonge vent als jij toch minimaal een beetje bitcoin moet hebben! Het argument van "ik kan de onderliggende waarde niet berekenen" gaat hier niet op. Bitcoin is geen bedrijf maar een schaarste asset in zijn meest pure vorm (goud 2.0). Daar zijn hele andere modellen voor.

 • Ik ben benieuwd en wil je wat vragen. Je geeft aan dat Very Good Food Company een fout is geweest.. het was een groot risico om er zoveel geld in te stoppen.

  Hoe is Paysign anders? Ik begrijp dat je redelijk recent nog aandelen hebt gekocht, het is nu je grootste positie. Waarom denk je dat Paysign anders is dan Very Good Food Company? beide zijn speculatieve bedrijven lijkt me?

  Heel erg bedankt voor je reactie!

 • Hey Stephan, ik heb ook "very" in mijn portefeuille. Dit door een oudere video van jou over dit bedrijf, ik heb toen wel wat onderzoek gedaan en daarom aandelen gekocht.
  Natuurlijk nu het aandeel zo hard is gedaald ga ik ook niet bijkopen (tenzij er plots een enorme groei in klanten komt natuurlijk).
  Hun vegetarische producten zien er echt best lekker uit. Als vleeseter (en af en toe wel vegi) doet het me wel watertanden. Hopelijk halen ze wat meer waarderingen binnen, dan komt alles wel goed.
  Gewoon hopen dat ze snel terug boven die 1 dollar stijgen! Succes!
  O ja ivm de cryto's ik ga in plaats van aandelen kopen van brokers, ga ik binnekort investeren in een crypto index.
  Zo betaal ik toch een ticket voor een ruimtereis zonder teveel risico's te nemen. Je kunt het immers zoals je zegt de waarde ervan niet inschatten. Maar als deze stijgt of een coin de hoogte in schiet, kan ik toch mee genieten. Moest de markt crashen dan is het zo, al zie ik toch betere ontwikkelingen de laatste maanden binnen crypto, en nu ze lager staan, mogelijk een goed instap moment, een risico dat ik toch even wil nemen.
  Het zal ook slechts 5% van mijn portefeuille zijn dat ik er in zal investeren.

  Groetjes,
  Ivo.

 • Bedankt voor de leuke video! Ik deel zeker je mening betreffende de crypto's en blijf er ook van weg. Misschien die Voyager wel eens bekijken… Ik heb ook wel wat speculatieve bedrijven in men portefeuille, maar heb er niet al te veel geld in gestopt. Ze hebben dan ook alleen maar verlies gedraaid tot nog toe. Verder is het nu wachten tot de markt zich wat herpakt…en natuurlijk uitkijken naar een volgende belegging!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *