Mijn € 542.432 aandelen-Portfolio (status 2022-04) | Tips | FIRE


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Dit is een status van mijn +500k Euro aandelenportfolio. De aandelen worden transparant getoond en de strategie voor de toekomst verklaard. Deze video is geen financieel advies, maar de mening van Dennis van Booma.
#aandelen #aandelenportfolio #investeren

7 ReactiesReageer!

  • In tegen stelling tot velen ben jij april goed door gekomen! Chapeau Dennis! Wat is jou verwachting van Bitcoin? Zelf denk ik dat hij de grens van 30k gaat naderen.

  • Hoi Dennis, is je mening over Southern Company veranderd nu de rente aan het stijgen is? Ik zag je video over de Southern Company van een aantal maanden geleden en ik vroeg me af of je opvatting veranderd is met de huidige stijgende rente. Alvast bedankt voor je reactie en superkanaal heb je!

  • Hi Dennis,
    Iets off topic:
    Ik beheer mijn aandelen via ing bank en heb op dit moment wat NIO aandelen. Nou hoor je laatste tijd veel over delisten van Chinese aandelen uit Amerikaanse beurzen.

    Wat gebeurt er met mijn aandelen als dit daad werkelijk gebeurt??

  • Hoi Dennis, ik volg je video’s altijd met veel interesse en leer er een hoop van. Zelf beleg ik al jaren privé, maar zakelijk vanuit mijn holding heb ik dit nooit overwogen. Nu hoor ik je een aantal x zeggen dat je belegt vanuit je holding. De meeste brokers bieden deze mogelijkheid niet (meer) waardoor je aangewezen bent op een paar spelers. Beleg je zakelijk enke via Saxo en ben je daar nog steeds tevreden over? Lees verschillende verhalen. Alvast bedankt voor je reactie!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *