PIJNLIJKE WAARHEID: SNEL RIJK WORDEN MET beleggen GAAT JE NIET LUKKEN


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel bux:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Snel rijk worden met beleggen gaat je niet lukken

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#aandelen
#INVESTEREN
#beleggen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

11 ReactiesReageer!

  • Ik ben net begonnen en als eerste aandeel wil ik de S&P 500 ETF kopen. Alleen als ik dat intyp in DeGiro krijg ik verschillende soorten S&P 500 ETFs. Welke moet je dan kiezen?

  • @7:12 hier gaat het fout, natuurlijk kan het gebeuren dat de markt nog lager gaat, maar de markt timen is niet te doen. juist nu is het interessant om te investeren. met afwachten kun je een mooi punt missen en waarschijnlijk ga je dus hoger inspringen.

  • 🏪> Ludzie podnieśli swoje stawki w nadziei na osiągnięcie dużego zysku na podwyżce, ale jak teraz widzimy, rynek jest bardzo niestabilny, prawda jest taka, że zawsze możesz zarobić więcej, handlując, zamiast po prostu trzymać i czekać na cena BTC do skoku w górę w rzeczywistości jest trudną decyzją zarówno dla starych, jak i nowych, których intencją jest po prostu hodl i sprzedaż, ale handel potencjałami BTC pozwoli ci na wzrost Btc niezależnie od aktualnego wykresu cen, a także uratuje jego tyłek przed jakąkolwiek przyszłością załamanie, które może nastąpić, zacząłem handlować z smiths Joness od października i do tej pory zyskałem ponad 12,5 Btc, nawet przy wzlotach i upadkach od października. W przypadku kowala Jonesa to pomaga. Nie muszę się już martwić o wzrost i spadek Bitcoina. Można do niego łatwo dotrzeć pod adresem⊶TELEGRAM, @smithsjones

  • Maar nu is mijn brandende vraag over crypto nog steeds niet beantwoord:

    Waarom is de DCA methode beter dan tradioneel bij dalingen blijven inkopen? I mean ik koop liever telkens laag in, met de zekerheid dat ik de optie heb om het hoog te verkopen, dan dat ik elke maand als als kip zonder kop op een gemiddeld hoge koers inkoop, dan time je ook niet. Dat komt zo niet logisch over in mijn hoofd. Maar dat komt waarschijnlijk omdat ik dat nog niet begrijp. Anyone? Ik wil het graag begrijpen.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *