RTL Z Crypto #3: Beter beleggen in aandelen of bitcoin?


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Van onze partner BTC Direct – Zelf aan de slag met crypto’s? Maak een account aan en krijg €10,- cadeau met de code ‘RTLZ’:

Acht weken lang staat de maandagavond in het teken van cryptocurrency. Word in RTL Z Crypto wekelijks bijgepraat over actueel cryptonieuws en krijg tips van deskundigen.

In deze aflevering krijgen Paul Buitink (Managing Director bij goud- en edelmetaalbedrijf Aunexum Precious Metals Group), Tuur Demeester (bitcoin analyst) en Mike Hutting (CEO en co-founder BTC Direct) één minuut de tijd om hun beleggingstip, whitepaper of strategie te delen. Let op: het zijn ideeën en geen individuele koopaanbevelingen.

Meld je hier aan voor de komende RTL Z Crypto Seminars: r

                                                               

2 ReactiesReageer!

  • Crupto, tech, internet en algemene aandelen gaan in de komende cyclus down… grondstof aandelen gaan in deze cyclus van zo'n 10 jaar omhoog!!! Commodoty bullmarket!!! In crypto zit mijns inziens geen intrinsieke waarde, tenzij ze worden gedekt door tastbaar goud. Duurzame samenleving.. Crypto kost erg veel energie/co2 verspilling, foute boel dus!! Kobalt, koper, nikkel, zilver, uranium, nodig voor een duurzame samenleving!!! Tastbare en beperkt beschikbare grondstoffen komen in de bullmarket!!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *