STOPPEN MET INVESTEREN – DIT IS NIET MEER LEUK


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
De beurs blijft maar dalen. Dalingen zorgen voor koopmomenten, maar het is nu niet meer leuk. Misschien toch maar stoppen met investeren?

#aandelen
#investeren
#beleggen
stoppen met investeren
stoppen met aandelen
rente op rente
crash
aandelen
beleggen
investeren
beurscrash
beleggen 2022
aandelen 2022
wat te doen bij een crash
wat doen bij een crash
wat doen bij een daling
aandelencrash 2022
beurscrash 2022
beurs crash
daling beurs
lange termijn
dip aandelen
bijkopen
bijkopen bij een dip
groeiaandelen crash

beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

23 ReactiesReageer!

 • In deze momenten is het best om je hoofd koel te houden.
  Ik volg veel lessen op van Warren Buffet. En Buffet heeft keer op keer bewezen dat rationeel denken op dit soort momenten de sleutel is waar het grote kapitaal verdiend wordt.

 • Buy the dip sell the high! De bodem vissen dat gaat niet lukken, je weet tenslotte pas achteraf of we de bodem hebben bereikt, maar aandelen bijkopen als we keer op keer zakken? Jazeker, al is het voor een betere Risk/Reward! Tipje mensen: emotie en verstand zijn echt verschillend van elkaar, in dit geval wint het verstand wat je koopt immers als het aandeel goedkoop of goedkoper is geworden, niet als het aandeel de hoogste waarde heeft behaald.

 • dit zijn achteraf de beste tijden. Is puur emotie wat retail niet onder controle heeft. Heb je die onder controle en houd je je gewoon aan je plan. Zit je goed HEEL goed.

 • @Geld op Geld
  Ik heb een vraagje, ik heb sinds kort een account aangemaakt bij degiro en ik heb ook al kennis met leverage traden. Alleen heb ik mijn account ook geswitcht naar een trader account. Maar ik snap nog niet precies waar je de leverage kan zien als je een positie wilt openen of/en als je een turbo bijvoorbeeld koopt. Waar kan je zien waar d hefboom staat? Of hoe werkt het bij degiro? zou je dit misschien kunnen uitleggen in een volgend video?
  Hoor het graag!

 • Nu de beurs zo volatiel is heb ik even extra aandelen gekocht van Hims.
  Ik had 800 aandelen van hims gekocht op 5.9.
  Straks maken ze hun kwartaal cijfers bekend. Ik geloof dat deze hard blijven groeien zoals de vorige cijfers.
  Ik denk dat ze door de angst op de beurs vandaag afgestraft zijn.
  Dus heb ik nu even 1200 aandelen bijgekocht om mocht het sentiment de volgende dagen terug beter worden een goeie swingtrade te kunnen doen.
  Je geeft me echt wel een goede strategie G/G!

  Toen ik begon had ik eerst een strategie gevolgd van mister market magazine. Daarbij was de bedoeling uw instap in een bedrijf direct in te kopen met een gemiddelde van uw portefeuille. Dit zal wel een goede strategie zijn in een bull markt maar niet in zo een bear markt zoals nu… gelukkig leren we altijd bij 😅

  Ik kijk uit naar de cijfers!
  Grtz Ivo.

 • Net lekker ingeslagen. Misschien wel weer iets te vroeg maar speel nu alleen met mijn winst. Dus ja gewoon vasthouden. Ik heb lucid nu weer voor $16.67 Quantumscape voor $13.50. nu al 400 verlies straks weer bijkopen. Ik koop wel pas weer bij als mijn aandelen meer dan 10% in de min staan

 • Ging Amazon nou ook een stock split doen? Soms vind ik de reden van een daling moeilijk te begrijpen, zoals vandaag. Er was dacht ik niet speciaal nieuw negatief nieuws naar buiten gekomen.

 • Nog 2 weken en dan komt het vakantiegeld. Dan kan ik weer kopen kopen kopen ! Ik verkoop niks met verlies. Kan wel mijn winstgevende aandelen verkopen, maar wat dan? Ik blijf zitten waar ik zit en koop waar ik kan. Morgen kan alles omdraaien…. Nu verkopen met verlies is voor mij geen optie.

 • Hey, ik wil je even bedanken voor je videos. Ik ben november 2021 begonnen met beleggen en veel van je geleerd. Achteraf gezien misschien wel het slechtste moment om te beginnen met beleggen, aan de andere kant goed dat ik praktisch op de all time high begonnen ben en niet 5 maanden daarvoor anders zou ik nog negatiever staan. Eerlijk gezegd vind ik het alleen maar prachtig dat de beurs daalt hahah. Ik zit nu bijna op het punt dat ik te veel koop-opties heb.

  Vandaag trouwens beetje Hims aangekocht voor 3.48, na eerder op 5.8 en 4.7 gekocht te hebben. Toen ik de -7% zag dacht ik dat ze met slechte cijfers waren gekomen, maar eigenlijk het omgekeerde (na gisteren ook al flink gedaald te zijn). Hims doet t echt goed t.o.v. Teladoc dus erg blij mee!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *