Tag - 100 היתרונות PURE ARGAN OIL

הטבות שמן ארגן? שמן מרוקאי

שמן מרוקאי - שמן ארגן לעור רגיש

שמן ארוקאי מרוקאי יש יתרונות רבים

זה שמן מרוקאי טבעי משמש לעור יבש ורגיש ואת הטיפול של השיער שלך ואת הגוף

שמן הארגן בהולנד קל לקנות באינטרנט בחנות אינטרנט אמינה ומאובטחת זו:  ArganWinkel.nl


קנה שמן ארוקה מרוקאי באינטרנט עכשיו >>


 

 

שמן ארוגן לשיער שלך

מדוע שמן ארוגן טוב לשיער שלך?

שמן הארגן הוא תערובת עשירה המורכבת מחומצות שומן, נוגדי חמצון, מינון גבוה של טוקופרול (ויטמין E), סטרולים, סקוולין וטרפנות.

בשל המבנה הקומפקטי של חומצת האוליק וחומצות השומן הרוויות, קו השיער יכול לחדור לעומק ולהפוך את השיער לגמיש וגמיש יותר.

בנוסף, חומצה לינולאית מוסיף שכבת מגן, כך לשיער שלך לחות טובה יותר, השיער מרגיש רך יותר וזוהר.

לבסוף, ויטמין E ונוגדי חמצון אחרים מספקים הגנה מפני השמש והשפעות חיצוניות אחרות.

איך להשתמש בשמן הארגאן שלך בשיער שלך?

למרות שמן אראגן הוא שמן מעודן מאוד, הוא נשאר שמן.

אז זכור איזה סוג של שיער יש לך (קרא עוד על סוג השיער שלך כאן).

האם יש לך שיער דק מאוד או שמנוני?

השתמש בשמן ארגן טהור בעיקר כמסיכה לכל היותר ירידה עבור קצת ברק נוסף.

אותו הדבר חל אם יש לך שיער פגום כי השיער שלך יכול לספוג כמות גדולה יחסית של שמן ארגן.

האם יש לך שיער יבש או מתולתל מאוד? אז אתה יכול גם להשתמש בשמן ארגן טהור כמוצר סגנון, או כתוספת שלך לעזוב ב-שמנת.

שמפו מרכך

האם אתה מעריץ של שמן ארגן ואתה באמת רוצה לנצל את מלוא מה זהב מרוקאי נוזלי יש להציע?

השתמש בשמפו ובמרכך עם שמן ארגן או אחד ממוצרי השיער האחרים אשר מדולל בשמן ארגן.

שמן ארוגן לעור

מדוע שמן ארוגן טוב לעור שלך?

זה נקרא גם מוצר אנטי אייג’ינג טבעי: שמן ארגן.

השמן מכיל אנטי אוקסידנטים וויטמין E (טוקופרול).

אלה להגן מפני השפעות חיצוניות ולתמוך כושר שחזור של העור, כך העור נשאר יפה יותר.

בנוסף, הוא מכיל חומצות שומן טוב כי לחות את העור, לשמור אותו גמיש משמש שכבת מגן נגד התייבשות נוספת.

כתוצאה מכך, העור שלך נראה גם צעיר יותר כי זה עושה קווים פחות גלוי ועושה את העור להחיות.

השתמש טהור שמן ארוגן על העור שלך?

בהתאם לסוג העור יש לך, אתה יכול להשתמש בשמן אורגני טהור בדרכים שונות עבור הפנים והגוף.

הדרך הנפוצה ביותר היא להחיל את השמן כמו קרם לחות יומי או כסרום לילה.

אנשים רבים משתמשים בשמן במקום ביום או בלילה קרם, אבל אתה יכול להשתמש בשמן טוב מאוד כמו בסרום מעל הקרמים שלך.

האם יש לך עור שמנוני למדי?

הקפד להשתמש קרם בהיר לפני החלת שמן האראגן כסרום.

שמן ארגן משחה וסבון

האם אתה אוהב נוחות, ואתה רוצה לנצל את היתרונות של שמן argan?

ואז לבחור משחה טבעית מועשר עם שמן מרוקאי.

או לנסות את אחד 100% סבונים יד טבעי עם שמן ארגן לניקוי עדין או קילוף של העור.

 

שמן ארגן הוא שמן נדירים שנלחצים מזרעי עץ הארגן.

שמן יש הרכב ייחודי זה עושה את זה מתאים לשימוש הן קוסמטיים וקולינריים.

הודות למגוון רחב של חומרים פעילים, שמן הארגן דואג באופן אינטנסיבי לעור, לשיער ולציפורניים.

אבל איפה אתה מוצא את האיכות הטובה ביותר?

שמן ארגן פרימיום

שמן אראן טהור זמין באיכויות רבות.

ככל ריכוז החומרים הפעילים, כך טוב יותר את השפעת השמן.

השמן הטוב ביותר הוא גרסה פרימיום.

בהולנד יש חנות אינטרנט שמוכרת שמן פרמיום זה:

זה Webhop יש משלה, מומחים הרכש המקומי במרוקו.

הם מכירים את התרבות ואת האזור והם בקשר ישיר עם החקלאים איכות קטנה (למה זה חשוב אתה יכול לקרוא להלן).

הדבר היפה על ArganWinkel היא כי הבעלים כל כך מרובע מאחורי המוצרים שלהם, כי הם מציעים באופן פעיל  בקבוקי ניסיון חינם (כמו רק) להשתמש 100 יום הכסף בחזרה להבטיח.

על Trustfilot webshop מקבל דירוג ממוצע של 9.7 – הציון הגבוה ביותר בקטגוריה עור וטיפוח השיער.

להכיר את האיכות

שמן הארגן הוא, כאמור, תכונות רבות.

איכות השמן בריכוז החומרים הפעילים. חומצות שומן חיוניות יותר, ויטמינים ונוגדי חמצון, כך טוב יותר שמן.

אראן בוםהעץ
וזה מתחיל במקור: עץ הארגן (ארגניה ספינוזה).

זה יכול להימצא רק בדרום מערב מרוקו.

האקלים והרכב הקרקע משתנים במידה רבה, שני גורמים הקובעים את איכות העצים ולכן של הזרעים.

בדיוק כמו עם היין, יש אזורים טובים פחות טוב.

הפקה
הדרך שבה האגוזים נלחצים, הטמפרטורה שבה הם מתרחשים ואת כמויות המים המגיעים איתם חשובים גם לאיכות השמן.

בדיוק כמו טמפרטורת האחסון: אם זה לא נכון, כל החומרים הפעילים יכולים להיעלם מן השמן.

 


קנה שמן ארוקה מרוקאי באינטרנט עכשיו >>


 

תְעוּדָה? 
אם אתה קונה שמן Argan בהולנד, אתה יכול להיות בטוח בדבר אחד: השמן הוא טהור אישור EcoCert, כל כך אורגני.

למרבה הצער, זה לא אומר שום דבר על האיכות.

גופי הסמכה רק לבדוק אם הנפט מיוצר אורגני, אבל לא מסתכלים על הרכב השמן.

לעתים קרובות זה הרבה פחות טוב מאשר האריזה מציעה.

שמן זול
רוב הספקים ההולנדים לקנות את שמן האורגן שלהם מפיקים מסחריים.

יצרנים אלה לרכוש את גרעינים גדולים וזולים ולהשתמש בשיטת ייצור המוני תעשייתי.

השמן הוא לכן לא יקר, אבל כמעט כל החומרים הפעילים נעלמו.

שמן פרימיום
זהו חקלאים באיכות קטנה באזורים הפרמיה שהופכים את השמן הטוב ביותר.

הם מגדלים את הזרעים עצמם, לבחור את הדגימות הטובות ביותר וללחוץ אותם באופן ידני, עם עין על התנאים הנכונים, כך שכל החומרים הפעילים נשמרים בצורה אופטימלית.

החיבורים הטובים ביותר
חקלאים אלה קשה להגיע.

הם לא מדברים אנגלית, אין אתר אינטרנט ויש להם לעתים קרובות נאמנים לקבוצה קטנה של לקוחות קבועים במשך עשרות שנים.

על מנת להיות מסוגל לסחור עם החקלאים האלה, הקונה צריך ללכת עמוק לתוך הפנים, השגת אמון של האוכלוסייה המקומית לדעת אילו מחירים נפוצים.

לכן זה הרבה יותר קל עבור היבואנים ההולנדים לפנות ליצרן המונית.

רק יבואנים עם אנשי הקשר הנכונים מצליחים לקבל נפט פרמיום להולנד.

שמן זה יקר יותר, אבל האיכות היא ללא עוררין.

מה אתה יכול להשתמש עבור שמן ארגן קוסמטי?

שמן אראגן קוסמטינשים מודעת בעולם משתמשות בשמן ארגן טבעי לטיפול היופי היומיומי שלהן.

שימוש יומיומי בשמן ארגן עוזר להפחית ולמנוע קמטים, לחות את העור, מחזק ציפורניים ומספק שיער וקרקפת.

שמן ארגן יכול לשמש גם עבור:

  • טיפול בבעיות עור כגון אקנה, אקזמה ופסוריאזיס,
  • עיסוי מפרקים נוקשה מפרקים ושרירים כואבים,
  • טיפול או מניעת חגורות הריון,
  • טיפול של cuticles,
  • טיפול בשפתיים.

שמן ארגן קוסמטי לטיפול בעור טבעי
שמן ארגן מכיל מרכיבים שונים.

רבים מהם תכליתי ולפעמים הם מחזקים זה את זה. שמן ארגן עוזר למנוע או להפחית קמטים, למשל, כי הנפט עשיר:

  • חומצות שומן חיוניות,
  • נוגדי חמצון שונים,
  • ויטמין E מזין,
  • חלבונים בעלי משקל מולקולרי גבוה

הודות לרכיבים אלה, שמן האורגן מזין, מרגיע ומרגיע את העור.

בנוסף, שמן ארגן עוזר לחות ולרכך עור יבש וגירוי.

המחסום הטבעי של העור שלך מתחזק כך שלא יותר מדי לחות יכולה להתאדות מן העור.

בנוסף, שמן ארגן מגרה ייצור חלב מאוזנת, אשר שומר על העור גמיש.

בגלל שמן אראגן חודר עמוק לתוך העור, הערך התזונתי לתאים הוא מגורה.

זה מגרה שמן ארגן חידוש התא בריא. שמן ארגן יכול לשמש גם לעור התינוק הרגיש מאוד.

שמן הארגן מגן על העור מפני השמש
חום, אוויר יבש וקורני UV מזיקים מהשמש היבש את העור עם כל ההשפעות השליליות שלו: רגישות, קנה מידה וגירוד, כתמים וכתמים אדומים.

שמן האראגן מגן על העור מפני התייבשות, ובכך מונע את כל הסימפטומים הלא נעימים האלה.

השמן גם מגן על העור מפני הקור
במהלך עונת החורף, העור שלך גם מסתכן התייבשות. בחורף, הלחות של האוויר נמוכה יותר, מה שהופך את העור יבש מהר יותר.

עור יבש הוא בעיה לטווח ארוך, כי לעתים קרובות חוזר בחורף. שמן הארגן שומר על העור גמיש, אפילו בתקופות קרות.

ארגן לשיערשמן ארגן הוא יתרון לשיער
מרכיבים שונים של שמן ארגן הם יעילים מאוד במאבק נגד שיער יבש ורכות.

מרכיבים אלה גם לעזור לתקן שיער פגום לתת ברק שיער משעמם.

שמן ארגן הוא גם מתאים באופן מושלם לטפל בקרקפת יבשה ורגישה.

הקרקפת הבריאה היא תנאי חשוב לשיער בריא ויפה.

מניעה או שחזור סימני מתיחה
כאשר קולגן ואלסטין בעור נמתחים רחוק מדי, סיבים מופרדים ו stiae להתעורר, למשל סימני מתיחה.

על ידי לחות העור העור אראגן מציעה את העור יותר גמישות והתנגדות.

בנוסף, חומרים נוגדי חמצון שונים בשמן זה להגן על קולגן ואלסטין נגד רדיקלים חופשיים.

לכן, במהלך תקופה של צמיחה מהירה, תאי העור הם עזרו להישאר יחד.

אקנה, אקזמה ופסוריאזיס
ישנם מצבי עור שונים.

הידוע ביותר של אלה הם אקזמה, פסוריאזיס ואקנה.

השילוב של המרכיבים הייחודיים של שמן ארגן מסייע בהצלחה להקל על הסימפטומים הדלקתיים של מצבי העור.

לעתים קרובות ניתן לטפל בבעיות עור, אך לא תמיד ניתן לרפא אותן. במקרה של צורות חמורות של העור, אנו ממליצים לך להתייעץ עם הרופא שלך.

טיפול טבעי של השפתיים שלך
שמן ארגן יכול לשמש גם כדי לטפל ולהגן על העור הרגיש מאוד של השפתיים.

השמן מסייע במניעת שפתיים סדוקות וסדקים. זה גם אכפת לעור יבש ומרוגז סביב השפתיים.

שמן האורגן מכיל מסנני קרינה טבעיים המגנים על השפתיים מפני קרינת UV.

טיפול בציפורן עם ארגןשמן ארגן לטיפול בציפורניים שלך
שמן ארגן עוזר לך לתקן את הציפורניים הפגועות שלך בצורה מהירה, פשוטה וטבעית ולשמור אותם בריאים.

על ידי טיפול קבוע בציפורניים ובציפורניים בשמן ארגן, אתה גם מונע מהם להיות פגיעים ומרוככים במים, בדטרגנטים, בדטרגנטים ובחומרים אחרים.

שמן אראגן אידיאלי לעיסוי
מרכיבי שמן הארגן הופכים את השמן האידיאלי לעיסוי שרירים כואבים ופריטיס מפרקים נוקשים.

חומצות השומן החיוניות בשמן ארגן ממלאות תפקיד מכריע בהיווצרות של פרוסטגלנדין.

זה טבעי אנטי דלקתי המפחית כאב, נפיחות ודלקת תוך גירוי הדם.

 


קנה שמן ארוקה מרוקאי באינטרנט עכשיו >>


שמן אראגן קולינרי מעשיר את הכלים שלך

שמן ארגן יש טעם מטורף. בדרום מרוקו, שמן דק זה משמש כמרכיב מסורתי עבור מנות שונות.

הטעם של שמן ארגן הוא הטוב ביותר בהשוואה עם שילוב של שומשום, לחם טרי ואגוזים קלויים.

אראן אלסשמן ארגן נותן את האוכל שלך טעם מזרחי והוא אידיאלי לשימוש רוטב סלט.

שמן זה משמש לעתים קרובות גם לטבול עבור לחם טרי.

שפים בינלאומיים משתמשים בשמן ארגן כדי להעשיר מנות כגון פסטה, אורז, קוסקוס, גלידה, פירות טריים ואפילו קרם ברולה.

שפים לספור את השמן הזה בין המרכיבים החשובים ביותר בעולם.

במרוקו, שמן ארגן משמש גם Amlou. זהו מעדן מרוקאי עשוי שקדים קלויים, דבש ושמן ארגן.

הוא משמש לטבול לחם הוא אמר להיות אפרודיזיאק.

היתרונות של שמן ארגן קולינרית? 
בנוסף לטעם הייחודי שלה, שמן ארגן יש גם יתרונות בריאותיים אחרים.

מחקרים מדעיים הראו כי הצריכה הרגילה של שמן ארגן בין היתר מסייעת:

  • ירידה משמעותית ברמות הכולסטרול,
  • חיזוק ההתנגדות הטבעית,
  • ביטול רדיקלים חופשיים מזיקים,
  • הבלמים של דלקת,
  • לעורר ולשפר את זרימת הדם הכוללת,
  • מניעת הסתיידות של העורקים (טרשת עורקים),
  • להחיות את התאים

שמן ארגן ליישומים קולינריים וקוסמטיים, מה ההבדל?

הבדל חשוב הוא כי גרעינים לייצור שמן קולינרי הם קלוי.

זה צלייה נותן שמן יותר טעם. בעת ייצור שמן אראגן קוסמטי, השימוש עשוי מזרעים שלא צולים.

בנוסף, שמן ארגן ליישומים קוסמטיים מסונן בהרחבה, כך שהשמן מאבד את טעמו ונהיה נייטרלי.

ישנם גם יצרנים שבוחרים deodorize שמן ארגן. כל אלה תהליכים נוספים לתת את השמן יותר איכות, כך שהוא מתאים לשמש מוצר קוסמטי.

שמן ארגן שימש במשך מאות שנים

היישומים של שמן ארגן שתוארו לעיל הם מאות שנים.

ידוע כי הפיניקים כבר ידעו על כוחו של שמן אראן בסביבות 1219.

הרופא האנדלוסאי אבן אל באית’ר כתב מאמר מדעי על שיטת הייצור והפעולה של שמן ארגן באותו זמן.

השבטים הברברים, שמייצרים שמן ארגן מאז ומעולם, חשו באופן אינטואיטיבי שהשמן הזה טוב לרווחתם.

הם לא מכנים את עץ הארגן “עץ היופי” או “עץ החיים” בחינם.

כיצד נוצר שמן אראגן?

הפקה ידנית של שמן ארגןהדרך המסורתית של הפיכת שמן ארגן ידנית.

זה נעשה באופן מסורתי על ידי נשים ברברית.

ראשית האגוז מוסר מן הפרי המיובש ואז בחוץ קשה של האגוז הוא סדוק עם שתי אבנים.

כדי להפוך שמן למטרות קולינריות, הזרעים הם קלויים על ידי חימום אותם קלות.

לאחר הזרעים יש מקורר למטה, הם הקרקע מעורבב עם מים פושרים כדי ליצור slurry.

שמן הארגן מופק על ידי לחיצה ידנית על הבצק.

ייצור מכני
בשל הפופולריות של שמן ארגן, הביקוש גדל מאוד.

מפיקים רבים עברו לכן טחינה מכנית ולוחץ בעשר השנים האחרונות.

עם זאת, גם במהלך מכני הקשה, פיצוח של אגוזים נעשה ביד.

היתרון של שיטת ייצור זו היא כי יותר שמן מופק בפחות זמן.

בנוסף, לא מוסיפים מים כדי לאלץ את אגוזי הקרקע. זה מאפשר את השמן כדי להיות מאוחסן יותר.

לא ממיסים ולא חום משמשים להפקת שמן ארגן. שמן ארגן הוא שמן לחוץ קר עם ערך תזונתי גבוה.

מהו הרכב השמן?

הרכב של שמן ארגןשמן האורגן בעל הרכב מאוזן במיוחד.

השמן עשיר בחומצות שומן בלתי רוויות וחומצות.

חומצות השומן הנפוצות ביותר הן אומגה 9 (חומצה אולאית) ואומגה 6 (חומצה לינולאית).

השמן הוא גם עשיר ויטמין E (tocopherol), אשר נחשב לאחד החזקים ביותר נוגדי חמצון ביולוגיים.

שמן ארגן מכיל גם פנולים, חלבונים בעלי משקל מולקולרי גבוה, סקוולין, סטרולים, קרוטנואידים וחומצה פרולית.

המרכיבים הגדולים של סטרולים, ויטמין E ופוליפנולים הם תכליתי.

בנוסף לתפקוד נוגדי החמצון שלהם, גם לרכיבים אלו יש השפעה מרגיעה וריפויית.

הפוליפנולים עוצרים דלקת ומסייעים במניעת תגובות אלרגיות.

חומצות השומן החיוניות מסייעות להילחם בדלקת ונחוצות לייצור פרוסטגלנדין.

זה טבעי אנטי דלקתי.

חומצות שומן חיוניות גם לספק יותר גמישות והתנגדות של העור שלך. בשילוב עם ספונינים, ויטמין E מבטיח כי העור שלך הופך בריא ורך שוב.

ויטמין E בתורו מגן על חומצות שומן חיוניות על ידי מניעת אותם מלהיות שבור.

חברה עם שליחות

הסיפור מאחורי   שמן הארגן   מתחיל באסאואירה, תמונה חוףית מדרום לקזבלנקה.

עסק קטן החל בשנת 1976, המתמחה בשמן אראגן ושמנים אתריים מקואופרטיבים קטנים.

למייסדים היה כבוד לטבע בגיל צעיר והיו להוטים להשפעה על הסביבה.

יוזמות בר קיימא הן אפוא חלק מליבת החזון שלהן.

מקור חדשות לפי נושאים: IS ARGAN שמן EXPENSIVE?

אנחנו עדיין עובדים יחד עם קואופרטיבים חקלאיים בדרום מרוקו.

השדות שבהם גדלים עצי האראן אינם מושקים או מעובדים, כך שהטבע יכול לעשות את מלאכתו.

הפרי של עץ הארגן, המכונה גם ‘עץ היופי’, הוא צהוב כאשר הוא בשלים.

אלה נאספים לראשונה על ידי גברים ונשים מקומיים, ולאחר מכן את ההכנה של לחיצה יכול להתחיל.

כל פרי מכיל אגוז קשה עם מקסימום של שלושה זרעים בצורת שקדים.

כדי לפצח את האגוז הרבה כוח נדרש ולכן היא עבודה אינטנסיבית.

בשל אופי נדיר של עצים קצירת ידני הכנה, שמן אראגן ולכן הוא גם יקר יחסית.

COLD לחץ על פי הנחיות ECOCERT

לאחר פיצוח של האגוזים, הזרעים הם מכנית וקר לחוץ.

בעבר, את הזרעים היו לחוצים ידנית על ידי ערבוב אגוזים הקרקע עם מים.

כיום, שיטה זו אינה בשימוש עוד כי חיי מדף של נפט מובטחת ולכן יותר יחסית שמן ניתן לחלץ מן הזרעים.

השמן מעובד גם על פי הנחיות בינלאומיות, כלומר יש לו את הסמכה Ecocert חשוב   .

 


קנה שמן ארוקה מרוקאי באינטרנט עכשיו >>


 

קרא את המאמרים הפופולריים ביותר שלנו:

לעשות את זה בעצמך תוכניות

מה שאתה צריך לדעת על שמן CBD

Best Datings באירופה והולנד 2018