Tag - 100 نفت ارجا PURE صورت،

مزایای نفت آرگان؟ نفت مراکش

روغن مارکوکان - روغن آرگان برای پوست حساس

روغن آرژان مراکش دارای مزایای زیادی است

این روغن طبیعی مراکش برای پوست خشک و حساس و مراقبت از مو و بدن شما استفاده می شود

روغن آرگان در هلند آسان است در اینترنت در این فروشگاه اینترنتی قابل اعتماد و مطمئن خریداری کنید:  ArganWinkel.nl


فروش نفت آرژان مراکش در حال حاضر >>


 

 

روغن آرگان برای موهای شما

چرا روغن آرگان برای موهای شما خوب است؟

روغن آرگان یک ترکیب غنی است که شامل اسید های چرب، آنتی اکسیدان ها، دوز بالا توکوفرول (ویتامین E)، استرول، اسکوالن و ترپن ها است.

با توجه به ساختار جمع و جور اسید اولئیک و اسیدهای چرب اشباع شده، رشته مو می تواند عمیقا باعث ایجاد موهای بیشتر و انعطاف پذیری شود.

علاوه بر این، اسید لینولئیک یک لایه محافظی اضافه می کند، به طوری که موهای شما رطوبت بیشتری را حفظ می کند، موها نرم تر و درخشان تر می شوند.

در نهایت، ویتامین E و دیگر آنتی اکسیدان ها، محافظت در مقابل نور خورشید و دیگر اثرات خارجی را ایجاد می کنند.

چگونگی استفاده از روغن آرگان در موهای شما؟

گرچه نفت آرگان روغن بسیار تصفیه شده است، اما روغن آن باقی می ماند.

بنابراین در نظر داشته باشید که کدام نوع مو شما (بیشتر در مورد نوع مو خود را اینجا بخوانید).

آیا موهای خیلی خوب یا چرب دارید؟

استفاده از روغن آرگان به طور عمده به عنوان یک ماسک و بیشتر از یک قطره برای برخی از درخشش اضافی و حفاظت.

همین امر در صورتی است که موهای شما آسیب دیده باشد، زیرا موهای شما می تواند مقادیر زیادی از روغن آرگان را جذب کند.

آیا موهای خشک یا (خیلی) فرفری دارید؟ سپس شما همچنین می توانید نفت آرگان را به عنوان یک محصول یک ظاهر طراحی شده یا به عنوان یک افزودنی برای کرم مرطوب خود استفاده کنید.

شامپو نرم کننده

آیا شما از طرفداران نفت آرگان هستید و واقعا میخواهید از مزایای استفاده از طلا مروک مایع استفاده کنید؟

از شامپو و تهویه ای با روغن آرگان یا یکی دیگر از محصولات موی که با روغن آرگان رقیق شده استفاده کنید.

روغن آرگان برای پوست

چرا روغن آرگان برای پوست شما مفید است؟

این محصول طبیعی ضد پیری نیز نامیده می شود: روغن آرگان.

روغن حاوی ضد اکسیدان و ویتامین E (توکوفرول) است.

اینها در برابر تاثیرات خارجی محافظت می کند و از ظرفیت ترمیم پوست پشتیبانی می کند، به طوری که پوست شما زیبا تر می شود.

علاوه بر این، حاوی اسیدهای چرب خوب است که پوست را هیدراته می کند، آن را نرم و لطیف نگه می دارد و به عنوان یک لایه محافظ در برابر کم آبی کمتری عمل می کند.

در نتیجه، پوست شما نیز به نظر می رسد جوانتر است زیرا باعث می شود که خطوط کمتر قابل مشاهده و باعث بهبود پوست شود.

استفاده از روغن آرگان گرانبها بر روی پوست شما؟

بسته به نوع پوست شما می توانید روغن آرگان را به روش های مختلفی برای صورت و بدن استفاده کنید.

شایع ترین روش استفاده از روغن به عنوان یک مرطوب کننده روزانه یا به عنوان سرم شب است.

بسیاری از مردم به جای کرم روزانه یا شبانه روزانه از روغن استفاده می کنند، اما شما می توانید نفت را به خوبی به عنوان سرم بیش از کرم های خود استفاده کنید.

آیا پوست روغنی دارید؟

اطمینان حاصل کنید که قبل از استفاده از روغن آرگان به عنوان یک سرم از یک کرم نور استفاده کنید.

روغن آرگان روغن و صابون

آیا راحت را دوست دارید و می خواهید از مزایای روغن ارگان استفاده کنید؟

سپس یک پماد طبیعی غنی شده با نفت مراکش را انتخاب کنید.

یا سعی کنید یکی از 100٪ طبیعی دست صابون با روغن آرگان برای تمیز کردن ملایم یا پوست پوستی.

 

روغن آرگان یک روغن کمیاب است که از دانه های درخت آرگان پر می شود.

روغن یک ترکیب منحصر به فرد دارد که باعث می شود آن را برای استفاده های زیبایی و آشپزی مناسب سازد.

روغن آرگان به لطف طیف گسترده ای از مواد تشکیل دهنده فعال، به شدت برای پوست، مو و ناخن مراقبت می کند.

اما کجا بهترین کیفیت را پیدا کنید؟

روغن ارگن Premium

روغن آگار خالص در کیفیت های مختلف موجود است.

بالاتر از غلظت مواد تشکیل دهنده فعال است، بهتر است اثر روغن.

بهترین روغن نوع Premium است.

در هلند یک فروشگاه وب است که این روغن پریمیان را به فروش می رساند:

این وبگاه دارای متخصصان خرید محلی خود در مراکش می باشد.

آنها فرهنگ و منطقه را می دانند و در معرض مستقیم با کشاورزان کم کیفیت هستند (چرا که مهم است که در زیر بخوانید).

چیز خوب در مورد ArganWinkel است که صاحبان هستند تا در پشت محصولات خود مربع، که آنها به طور فعال ارائه رایگان  بطری های دادگاه و (به عنوان تنها) استفاده از یک تضمین بازگشت پول 100 روزه.

در Trustpilot فروشگاه اینترنتی میانگین امتیاز 9.7 را بدست می آورد – بالاترین نمره در رده مراقبت از پوست و مو.

کیفیت را شناسایی کنید

روغن آرگان، همانطور که گفته شد، در بسیاری از کیفیت هاست.

کیفیت روغن در غلظت مواد فعال است. اسید های چرب ضروری، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها، روغن بهتر است.

آرگان بومدرختی
که از منبع شروع می شود: درخت آرگان (آرگانا اسپینوزا).

این فقط در جنوب غربی مراکش یافت می شود.

آب و هوا و ترکیب خاک بسیار متفاوت است، دو عامل که کیفیت درختان و در نتیجه دانه ها را تعیین می کند.

درست مثل شراب، مناطق خوب و کمتری وجود دارد.

تولید
چگونگی فشار دادن آجیل، درجه حرارت در آن رخ می دهد و مقادیر آب که با آنها می آید نیز برای کیفیت روغن مهم است.

درست مانند دمای ذخیره سازی: اگر درست نیست، تمام مواد فعال می توانند از روغن ناپدید شوند.

 


فروش نفت آرژان مراکش در حال حاضر >>


 

گواهی؟ 
اگر روغن آرگان را در هلند خریداری کنید، می توانید از یک چیز مطمئن باشید: روغن خالص و EcoCert گواهی شده است، بنابراین ارگانیک.

متاسفانه، این چیزی در مورد کیفیت نمی گوید.

نهاد های صدور گواهینامه تنها بررسی می کنند که آیا روغن به صورت ارگانیک تولید می شود، اما به ترکیب نفت نگاه نمی کند.

اغلب این موارد بسیار کمتر از بسته بندی است.

نفت ارزان
بسیاری از تامین کنندگان هلند روغن آرگان خود را از تولید کنندگان تجاری خریداری می کنند.

این تولید کنندگان هسته خود را بزرگ و ارزان می کنند و از یک روش تولید انبوه صنعتی استفاده می کنند.

بنابراین روغن گران نیست، اما تقریبا تمام مواد فعال موجود ناپدید شده اند.

نفت
برتر این کشاورزان کم کیفیت در مناطق حق بیمه هستند که بهترین روغن را تولید می کنند.

آنها خود را بذر می کنند، بهترین نمونه ها را انتخاب می کنند و آنها را به صورت دستی فشار می دهند، با توجه به شرایط مناسب، به طوری که تمام مواد فعال حفظ می شوند.

بهترین ارتباط
این کشاورزان دشوار است برای رسیدن به.

آنها انگلیسی صحبت نمی کنند، هیچ وب سایتی ندارند و اغلب برای چندین دهه به گروه کوچکی از مشتریان منظم وفادار هستند.

برای اینکه بتوانید با این کشاورزان تجارت کنید، خریدار باید عمیق به داخل کشور برود، اعتماد مردم محلی را به دست آورد و دانستن اینکه قیمت ها رایج هستند.

بنابراین، واردکنندگان هلندی برای تولیدکنندگان تودهای به مراتب آسانتر هستند.

فقط واردکنندگان با تماس های مناسب موفق به دریافت نفت برتر به هلند می شوند.

این روغن گران تر است، اما کیفیت بدون قید و شرط است.

برای روغن آرگان آرایشی چه چیزی را می توانید استفاده کنید؟

روغن آرگان آرایشیزنان متمول در سراسر جهان از روغن طبیعی آرگان برای درمان زیبایی روزانه خود استفاده می کنند.

استفاده روزمره از روغن آرگان به کاهش و پیشگیری از چین و چروک پوست کمک می کند، پوست را هدر می دهد، ناخن ها را تقویت می کند و مو و پوست سر را فراهم می کند.

روغن آرگان نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد:

  • درمان بیماری پوست مانند آکنه، اگزما و پسوریازیس،
  • ماساژ مفاصل آرتروز سفت و عضلات درد،
  • مراقبت از کمربندهای بارداری یا جلوگیری از آن
  • مراقبت از کوتیکول ها
  • مراقبت از لب ها

لوازم آرایشی آرگان روغن برای مراقبت از پوست طبیعی
روغن آرگان حاوی بسیاری از اجزای مختلف است.

بسیاری از آنها همه کاره هستند و گاهی اوقات یکدیگر را تقویت می کنند. روغن آرگان به منظور جلوگیری یا کاهش چین و چروک کمک می کند، به عنوان مثال، زیرا روغن غنی از:

  • اسیدهای چرب ضروری،
  • آنتی اکسیدان های مختلف
  • تغذیه ویتامین E
  • پروتئین هایی با وزن مولکولی بالا

با تشکر از این اجزا، روغن آرگان، پوست شما را تغذیه کرده، آرام و آرام می کند.

علاوه بر این، روغن آرگان به خشکی و تحریک پوست کمک می کند.

مانع طبیعی پوست شما تقویت می شود تا رطوبت بیش از حد از پوست شما تبخیر نشود.

علاوه بر این، روغن آرگان یک محصول سبوس دار متعادل را تحریک می کند که پوست را نرم می کند.

از آنجا که روغن آرگان به داخل پوست نفوذ می کند، ارزش تغذیه ای سلول ها تحریک می شود.

این روغن آرگان را بازسازی سلول های سالم می کند. روغن آرگان حتی می تواند برای پوست کودک بسیار حساس استفاده شود.

روغن آرگان پوست شما را از خورشید محافظت می کند
گرما، هوا خشک و اشعه های مضر UV از خورشید، پوست شما را با تمام عوارض جانبی آن، حساسیت، پوسته پوسته شدن و خارش، لکه های قرمز و لکه های قرمز خشک می کند.

روغن آرگان پوست شما را از کمبود آب محافظت می کند و از این طریق مانع از این علائم ناخوشایند می شود.

روغن پوست شما را در برابر سرما محافظت می کند
در فصل زمستان پوست شما نیز خطر کم آبی را به وجود می آورد. در زمستان رطوبت هوا پایین است، که باعث می شود پوست شما سریع تر خشک شود.

پوست خشک یک مشکل طولانی مدت است که اغلب در زمستان باز می گردد. روغن آرگان، پوست را حتی در دوره های سرد نگه می دارد.

آرگان برای موروغن آرگان برای مو مفید است.
اجزای مختلف روغن آرگان در مبارزه با موهای خشک و کرکی بسیار موثر هستند.

این ترکیبات همچنین به تعمیر موهای آسیب دیده کمک می کنند و موهای درخشان را می دهند.

روغن آرگان نیز کاملا مناسب برای مراقبت از پوست سر و خشک و حساس است.

پوست سالم یک ماده مهم برای موهای سالم مو است.

جلوگیری یا بازگرداندن نشانه های کشش
هنگامی که کلاژن و الاستین در پوست بیش از حد کشیده می شوند، فیبرها از هم جدا می شوند و به عنوان مثال علائم کششی بوجود می آیند.

پوست مرطوب کننده پوست آرگان روغن پوستی را در برابر الاستیسیته و مقاومت قرار می دهد.

علاوه بر این، آنتی اکسیدان های مختلف در این روغن کلاژن و الاستین را در مقابل رادیکال های آزاد محافظت می کند.

بنابراین، در طول دوره رشد سریع، سلول های پوست کمک می کنند تا با هم باقی بمانند.

آکنه، اگزما و پسوریازیس
شرایط پوستی مختلفی وجود دارد.

بهترین شناخته شده ترین آنها عبارتند از اگزما، پسوریازیس و آکنه.

ترکیبی از ترکیبات منحصر به فرد روغن آرگان با موفقیت به کاهش علائم التهابی این بیماری پوست کمک می کند.

شرایط پوستی اغلب می تواند درمان شود اما همیشه نمی تواند درمان شود. در مورد فرم های جدی بیماری پوست، توصیه می کنیم با پزشک خود مشورت کنید.

مراقبت طبیعی لب های شما
روغن آرگان همچنین می تواند برای مراقبت و محافظت از پوست بسیار حساس لب استفاده شود.

روغن کمک می کند تا جلوگیری از لب ها و شکاف های خشک شده. همچنین برای پوست خشک و تحریک شده در اطراف لب مراقبت می کند.

روغن آرگان حاوی کرم های ضد آفتاب طبیعی است که از لب ها در برابر اشعه UV محافظت می کند.

درمان ناخن با آرگانروغن آرگان برای مراقبت از ناخن ها
روغن آرگان به شما کمک می کند که ناخن های آسیب دیده خود را سریع، ساده و طبیعی تر و سالم نگه دارید.

با مرتب کردن ناخن ها و کایوتیک های خود را با روغن آرگان، شما همچنین از آلودگی آنها و آسیب پذیری آنها توسط آب، مواد پاک کننده، مواد شوینده و مواد دیگر جلوگیری می کنید.

روغن آرگان ایده آل برای ماساژ
اجزای روغن آرگان این روغن را ایده آل برای ماساژ درد عضلات و اتصالات آرتروز سفت می کند.

اسانس چرب ضروری در روغن آرگان نقش مهمی در تشکیل پروستاگلاندین دارد.

این یک ضد التهابی طبیعی است که باعث کاهش درد، تورم و التهاب در هنگام تحریک گردش خون می شود.

 


فروش نفت آرژان مراکش در حال حاضر >>


روغن ارگان آشپزی غلیظ ظروف خود را

روغن آرگان دارای طعم نابالغ است. در جنوب مراکش، این روغن خوب به عنوان یک ماده سنتی برای ظروف مختلف استفاده می شود.

طعم روغن آرگان بهتر است با ترکیبی از کنجد، نان تازه پخته شده و فندق بو داده مقایسه شود.

Argan als Saladedressingروغن آرگان غذای شما را به سلیقه شرقی می دهد و برای استفاده در سس سالاد مناسب است.

این روغن نیز اغلب به عنوان شیب برای نان تازه پخته شده استفاده می شود.

سرآشپزهای بین المللی از روغن آرگان برای غنی سازی ظروف مانند ماکارونی، برنج، کوسه، بستنی، میوه تازه و حتی کرم برولی استفاده می کنند.

سرآشپزان این روغن را در بین مواد با ارزش ترین در جهان شمارش می کنند.

در مراکش، نفت آرگان نیز در Amlou استفاده می شود. این یک ظرافت مراکش است که از بادام، عسل و روغن آرگان ساخته شده است.

آن را به عنوان یک شیب برای نان استفاده می شود و گفته شده است که یک فلفل دلمه ای است.

مزایای روغن آرگن آشپزی؟ 
روغن آرگان علاوه بر عطر و طعم منحصر به فرد آن نیز دارای مزایای سلامتی دیگر است.

تحقیقات علمی نشان داده است که مصرف منظم روغن آرگان به موارد دیگر کمک می کند:

  • سطح کلسترول به طور قابل توجهی کاهش می یابد
  • تقویت مقاومت طبیعی
  • از بین بردن رادیکال های آزاد مضر،
  • ترمز التهاب،
  • تحریک و بهبود جریان خون کلی،
  • پیشگیری از کلسیفیکسیون شریان ها (آترواسکلروز)
  • احیای سلولهای شما

روغن آرگان برای برنامه های آشپزی و لوازم آرایشی، تفاوت است؟

یک تفاوت مهم این است که هسته هایی برای تولید روغن کوکین بو می خورند.

این طعم دهنده روغن را طعم بیشتری می دهد. هنگام تولید روغن آرگان آرایشی، استفاده از دانه هایی است که بو داده نشده است.

علاوه بر این، روغن آرگان برای برنامه های کاربردی لوازم آرایشی به طور گسترده ای فیلتر شده است، به طوری که روغن طعم خود را از دست می دهد و خنثی می شود.

همچنین تولید کنندگان می توانند نفت آرگان را از بین ببرند. تمام این فرآیندهای اضافی باعث می شود کیفیت روغن بیشتر باشد، به طوری که مناسب برای خدمت به عنوان یک محصول مراقبت آرایشی باشد.

روغن آرگان برای قرن ها استفاده شده است

کاربرد روغن آگار که در بالا شرح داده شده است قرن ها است.

شناخته شده است که ققنوس در حال حاضر در مورد قدرت نفت آرگان در حدود 1219 می دانست.

دکتر ابن البیتر، دکتر اندلس، یک مقاله علمی در مورد روش تولید و بهره برداری از روغن آرگان در آن زمان نوشت.

قبایل بربر، که از زمان بسیار قدیم نفت آرگان را تولید کرده اند، به طور اتفاقی احساس کردند که این روغن برای رفاه آنها مفید است.

آنها درخت آرگان را “درخت زیبایی” یا “درخت زندگی” برای هیچ چیز نمی نامند.

نفت آرگان چگونه تولید می شود؟

راهنمای تولید آرگان نفتروش سنتی ساخت روغن آرگان به صورت دستی است.

این به طور سنتی توسط زنان بربر انجام می شود.

ابتدا مهره از میوه های خشک حذف شده و سپس خارج از سخت مهره با دو سنگ تار می شود.

برای تهیه روغن برای مقاصد آشپزی، دانه ها را با حرارت دادن آنها به آرامی بو داده.

پس از اینکه بذرها خنک شدند، زمین را تشکیل می دهند و آب آشامیدنی را مخلوط می کنند تا دوغاب تشکیل شوند.

نفت آرگان به صورت دستی با استفاده از این دوغاب خمیر مانند استخراج می شود.

تولید مکانیکی
با توجه به محبوبیت نفت آرگان، تقاضا به شدت افزایش یافته است.

به همین دلیل، بسیاری از تولیدکنندگان در ده سال گذشته به میلز مکانیکی و فشار دادن تبدیل شده اند.

با این حال، حتی هنگام فشار دادن مکانیکی، ترک خوردن آجیل با دست انجام می شود.

مزیت این روش تولید این است که بیشتر روغن در زمان کمتری استخراج می شود.

علاوه بر این، هیچ آبی برای اعمال آجیل زمین اضافه نمی شود. این اجازه می دهد تا روغن بیشتری ذخیره شود.

برای استخراج روغن آرگان هیچ حلال و بدون گرما استفاده نمی شود. روغن آرگان روغن سرد با ارزش غذایی بالا است.

ترکیب نفت چیست؟

ترکیب نفت آرگانروغن آرگان ترکیبی استثنایی متعادل دارد.

روغن غنی از اسید چرب اشباع نشده و ضروری است.

شایع ترین اسید های چرب امگا 9 (اسید اولئیک) و امگا 6 (اسید لینولئیک) هستند.

روغن همچنین غنی از ویتامین E (توکوفرول) است که یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان های بیولوژیکی است.

روغن آرگان همچنین حاوی فنل، پروتئین هایی با وزن مولکولی بالا، اسکوالن، استرول، کاروتنوئیدها و اسید فورولیک است.

اجزای زیادی از استرول ها، ویتامین E و پلی فنل ها همه کاره هستند.

علاوه بر عملکرد آنتی اکسیدانی، این ترکیبات نیز اثر آرام بخش و بهبودی دارند.

پلی فنول ها باعث توقف التهاب و کمک به جلوگیری از واکنش های آلرژیک می شوند.

اسیدهای چرب ضروری برای مبارزه با التهاب کمک می کنند و برای تولید پروستاگلاندین ضروری هستند.

این طبیعی ضد التهابی است.

اسیدهای چرب ضروری نیز الاستیسیته و مقاومت پوست شما را فراهم می کنند. در ترکیب با ساپونین ها، ویتامین E باعث می شود پوست شما سالم و نرم شود.

ویتامین E به نوبه خود از اسیدهای چرب ضروری جلوگیری می کند تا از آنها شکسته شود.

یک شرکت با ماموریت

داستان پشت   روغن آرگان   در اساویرا، یک تصویر ساحلی در جنوب کازابلانکا آغاز می شود.

در سال 1976، یک شرکت کوچک در آنجا شروع به کار کرد و متخصص نفت و روغن های ضروری نفت از تعاونی های کوچک بود.

بنیانگذاران در اوایل دوران به طبیعت احترام می گذارند و از تأثیرات بر محیط زیست مشتاق بودند.

بنابراین ابتکارات پایدار بخشی از هسته دیدگاه آنهاست.

ARGAN OIL EXPENSIVE است؟

ما هنوز هم با تعاونی های کشاورزی در جنوب مراکش کار می کنیم.

حوزه هایی که درختان ارگن رشد می کنند، آبیاری نمی شوند و یا کشت نمی شوند تا طبیعت بتواند کار خود را انجام دهد.

میوه درخت آرگان، که درخت زیبایی نیز نامیده می شود، هنگامی که رسیده است، زرد است.

این ها ابتدا توسط مردان و زنان محلی جمع آوری می شوند، پس از آن آماده سازی فشار دادن می تواند آغاز شود.

هر میوه حاوی مهره سخت با حداکثر سه دانه بادام شکل است.

برای خرد کردن مهره، مقدار زیادی از انرژی مورد نیاز است و بنابراین یک کار فشرده است.

از آنجا که طبیعت نادر درختان و دستیابی و آماده سازی دستی است، روغن آرگانی نیز نسبتا گران است.

COLD PRESSED مطابق با ECOCERT GUIDELINES

پس از ترک خوردن آجیل، دانه ها به صورت مکانیکی و سرد باقی می مانند.

در گذشته، دانه ها به صورت دستی با مخلوط کردن آجیل زمین با آب فشرده می شدند.

امروزه این روش دیگر استفاده نمی شود، زیرا عمر مفید روغن به طرز بهتر تضمین شده و نسبتا روغن بیشتری می تواند از دانه ها استخراج شود.

روغن نیز طبق دستورالعمل های بین المللی پردازش می شود، که به این معنی است که گواهینامه Ecocert مهم است   .

 


فروش نفت آرژان مراکش در حال حاضر >>


 

مقالات محبوب ما را بخوانید:

آیا برنامه های خود را انجام دهید

آنچه شما باید درباره روغن CBD بدانید

بهترین دوستیابی در اروپا و هلند 2018