TESLA Q1 2022 – ENORME VOORSPRONG OP DE REST!


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Tesla heeft een enorme voorsprong op de rest. Dat laten ze weer zien met deze Q1 2022 leveringen, ondanks de supply chain problemen en wat er speelt met Shanghai.

#aandelen
#beleggen
#tesla
tesla q1 2022
tesla leveringen
tesla record
investeren tesla
tesla aandeel
tesla stijgt
tesla stijging
investeren in tesla
groeiaandeel
tesla beleggen
groeiaandeel tesla
tesla nieuws
groei aandelen
tesla goed
investeren in aandelen
tesla 2022
tesla interessant
beleggen

beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

8 ReactiesReageer!

  • Tesla schijt momenteel geld ook als je naar de aandeelprijs kijkt van 2020 tot nu. Geld genoeg om te groeien op zo een korte tijd door fabrieken bij te bouwen.
    Wel mooi filmpje

  • Tesla groeit natuurlijk hard. Dat zal in 2022 en 2023 alleen maar meer worden vanwege de nieuwe fabrieken in Berlijn en Texas. Daarna zal groei weer vertragen en moeten ze bij gaan bouwen. Tesla produceert natuurlijk relatief weinig auto’s. Marktaandeel op de hele markt is minder dan 1%. Daarom kun je Tesla beter vergelijken met het aantal verkochte elektrische auto’s van andere merken. Puur op model of apart merk, ligt Tesla aardig voor. Maar kijk je wat verder, ziet het er minder rooskleurig uit. Tesla had in 2021 een marktaandeel van 14%. Nummer twee is Volkswagen Group met 12%. Andere makers zijn natuurlijk pas begonnen aan de overstap, maar zijn wel veel groter en hebben dus de potentie om Tesla in te halen. Je moet in ieder geval niet verwachten dat Tesla op de langere termijn een groot marktaandeel gaat pakken. Ook omdat Tesla peperduur is. Daarom zijn ze zelfs nu in Europa al niet meer de grootste EV verkoper.
    Als aandeel is Tesla echt zwaar overgewaardeerd. Een P/S ratio van boven de 20 trek je niet met een paar jaar groei naar normale proporties. Als je dus een lange termijn investeerder bent, moet je zeker geen Tesla kopen.

  • @Geld op Geld
    Stel je hebt nu een aantal aandelen tesla. En vanwege de splitsing binnekort gaat het aandeel goedkoper worden. Is het dan slim om aandelen tesla te verkopen met winst nu en opnieuw te kopen wanneer ze gesplitst zijn? Of houden en niks doen? Hoor het graag!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *