TIJD VOOR EEN MOEILIJKE BESLISSING – WAT DOEN MET FACEBOOK? || PORTFOLIO SHOW #50


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel bux:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor nieuwe aflevering van Portfolio Show.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#aandelen
#INVESTEREN
#beleggen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

15 ReactiesReageer!

 • Zolang Meta zwaar moet investeren in de Metaverse, iets waarvan niemand weet wat het zal inhouden en hoeveel het ooit zou kunnen opbrengen, zolang Marc Zuckerberg dreigende taal spreekt betrekkelijk de privacy-wetgeving van Europa, zolang het aantal gebruikers van FB daalt,… lijkt FB dit jaar niet meer zo’n goede belegging.

 • Dag focus, ik zie toch echt dat het sentiment op de markten behoorlijk aan het draaien is. Zeker nu ook de Nasdaq onder cruciale steun gedoken is. Verwacht zelf komende weken/ maanden meer ‘pijn’ op de financiële markten. En als het eenmaal glijdt, kan er rustig meer vanaf ongeacht het fundament onder het bedrijf. Crashes zijn van elke tijd, maar worden snel ‘vergeten’. Zeker door de grote nieuwe horde aan beleggers afgelopen 1-1,5 jaar, die nooit een echte klap gekend hebben. Deze zullen met een komende klap compleet uit de markt geveegd worden en de markt de rug toekeren.
  De markten zijn na de Corona-klap wel tot het maximale opgeblazen. Inflatie enorm, stijgende rente vinden techbedrijven ook niet fijn. Hoe zie jij dat?

  Je video’s zijn interessant, keep up the good work!

 • Goeie video! Graag meer van dit soort inhoudelijke aandelenvideo's. Zelf heb ik bijgekocht, ik ben erg te spreken over Instagram en Whatsapp als producten en denk dat die groot zullen blijven. De metaverse klinkt nog wat abstract maar als je je eens bedenkt met wat fantasie wat de potentie daarvan is en dat facebook nu 30 miljard investeert om voorloper te zijn in de metaverse zijn er enorme kansen denk ik.

 • Prima video focus, doornemen van de cijfers is erg belangrijk. Mijn persoonlijke mening is dat Meta onterecht hard is afgestraft. Al waren de cijfers wel gewoon slecht. Bij dit soort bedrijven zijn toekomstige omzetten en winsten voor een gedeelte al in de prijs verwerkt. De afgelopen jaren heeft Meta een omzetgroei van gemiddeld 30% weten te bewerkstellen. Op het moment dat Meta naar buiten komt met redelijk slechte cijfers in Q4 2021 dan is -25% erg zwaar gereageerd door te markt. Waar vooral het zeer ligt voor Meta is de verwachte omzet groei van 3-11% voor Q1 van 2022. Meta is een groei aandeel en op het moment dat Meta in de toekomst niet 20-30% per jaar groei maar de verwachting is 3-11% dan zullen heel erg veel investeerder die in groei investeren afhaken omdat Meta bij een groei van 3-11% nog lastig een groei aandeel kan worden genoemd maar eerder een waarde aandeel. Daarom gaat Q2 van 2022 en de rest van 2022 erg belangrijk zijn. Is Meta in staat om weer terug te gaan naar een omzetgroei van 20-30% per jaar of blijven ze op 10% per jaar hangen. De toekomst zal het uitwijzen!

 • <great post Very detailed and accurate video that you posted, buddy, I love your content🙌🏻. It's funny how some people out there still haven't accepted that cryptocurrencies continue to change the world globally. It's hard these days for anyone who is against it. While I feel from a trader's perspective that we really need more experts in the field to educate newbies / investors on how the community works, the price of BTC has been fluctuating lately which means the market is currently open and you are not Be able to tell whether it is going to be too bearish or bullish, this uncertainty pushes most traders away and forces investors to hold on. I would say it is completely wrong to just sit back and wait for a few losses is perhaps the wrong mindset for an investor because, as an investor, you will find ways to keep getting and topping up more and more coins should be our top priority, to make a profit. It all depends on the pattern you are trading in and the source of your strategies as well. I started with 2 BTC and have accumulated over 4.5 BTC in just 4 weeks, with the correct trading strategy given to me by an experienced trader, Mr. Jerry Leo . His methods are top notch and profitable and he can easily be contacted via Telegram [Jerry_trade2] and WhatsApp [✙17867723572]…………>

 • Dit hele gebeuren is erg vervelend voor mij, ik ben net niet in de aandelen markt, ik heb ik januarie meta gekocht. En een maand na mijn start sta ik al 100 euro in de min. Heeft een slechte invloed op me humeur

 • Wederom een goede video. Persoonlijk heb ik ook veel vertrouwen in Meta en hun toekomstplannen. Dit aandeel was al mijn grootste positie maar tijdens deze dip heb ik toch weer flink bijgekocht.
  Zou je ook een keer Palantir kunnen analyseren?

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *