TOP 3 aandelen OM TE KOPEN – MEI 2022


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Top 3 aandelen voor mei van 2022. Drie aandelen die zijn gedaald waardoor ik ze alleen maar interessanter vind.

#aandelen
#mei
#beleggen
top aandelen
beste aandelen
interessante aandelen
beleggen
investeren
google
amazon
warner bros discovery
big tech bedrijven
geld investeren
geld 2022
aandelen mei
welke aandelen
aandelen kopen
januari 2022

beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

8 ReactiesReageer!

  • ik hoop ook google te kopen (liefst voor de splitsing), maar hoop toch dat het nog lager zakt dan 2200 dollar bv rond de 2000 dollar of lager. Weet wel niet of dat realistisch is en dat zal ook afhangen of er binnenkort een crash/recessie komt of niet.

  • Hee, ik kijk graag naar je video's en ben zelf niet zo'n tech (groei aandelen) belegger maar meer een waarde/dividend belegger. Ben wel benieuwd naar wb discovery. Ik verwacht dat met name got een hit zal zijn. Zou je wellicht een video kunnen maken met een in depth analyse waarin de cijfers worden uitgelicht en de verwachte omzetten/winsten voor de toekomst?

  • thanks alweer topper! ben beetje sad dat mn loon eind vorige maand alweer in btc heb gestoken:( kan iemand mij nog een economisch nieuws platform aanraden? engels ook prima

  • Wat vind je van Paramount global? Beetje vergelijkbaar met WBD en betaalt dividend. Hun streaming service groeit heel hard, en tevens een mooie gediversifieerde business met home box office, streaming zonder en met reclame, sport en nieuws. Daarnaast laag gewaardeerd. Heb er mijn grootste positie van gemaakt.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *