VLOG #45 – START KEUKENBOUW & PROBLEEM MET DE KOOKPLAAT

 

download bouwtekeningen - werktekeningen - klustekeningen

 • 10.000 bouwtekeningen en Werktekeningen
  .
 • Stapsgewijze Instructies
  .
 • Doe-Het-Zelf Gidsen
  .
 • Gedetailleerde Uitleg
  .
 • Ook geschikt voor Beginners!

==>Download bouwtekeningen hier


 
De bouw van onze Fiat Ducato bus gaat nog steeds door. Deze week zijn we begonnen met de keuken en willen we de standkachel aansluiten. Alleen stuiten we op een paar problemen… en of de camperkeuring door kan gaan is ook nog maar de vraag.

3 ReactiesReageer!

 • Oww, ik heb 'ook' een slechte ervaring gehad met camp4you… Raam besteld die binnen 11 dagen geleverd moest worden… Als ik na 14 dagen een nog niets heb gehoord en een mailtje stuur, krijg ik direct een antwoord dat het nog meer dan een maand gaat duren voor het raam bij hun leverancier is, en dan moet het nog naar mij komen… Ze waren inderdaad snel in het reageren en de terugbetaling, maar in mijn geval hadden ze zelf even een mailtje kunnen sturen over die levertijd, want op hun website stond tss 9 en 11 dagen geleverd… Anyway, speelberg heeft me binnen een maand, met goeie klantenservice het juiste raam bezorgd en ik kan niet wachten hem zelf te installeren in mijn project! Fijn om jullie project te zien vooruit gaan!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *