Wat als … Padel Mate niet voldoende kapitaal ophaalt?


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Padel Mate wil 3 miljoen euro ophalen bij kleine en grote(re) beleggers om zo de groei van het bedrijf te versnellen. De padelsport barst uit zijn voegen en Padel Mate heeft alles in huis om een dominante speler te worden in deze lucratieve sector. Maar wat als het niet slaagt om 3 miljoen euro te vinden? Een belangrijke vraag met een nog belangrijker antwoord voor toekomstige investeerders.

Ga naar (beleggen in Padel Mate kan al vanaf 3.000 euro)

#beleggen #sport #padel #aandelen

Belangrijk punt dat Gustavo hierbij maakt is dat minder geld ophalen niet zal resulteren in meer schulden maken. De financiële gezondheid van Padel Mate is alvast prioriteit nummer 1.

Als Padel Mate niet voldoende geld ophaalt via de kapitaalronde, zal het zijn groei aanpassen maar zeker niet forceren.

Maar met een kleiner bedrag kan Padel Mate ook al zeer strategische clubs bouwen en partnerschappen afsluiten om Padel Mate op een gezonde manier te laten groeien.

Padel Mate heeft met deze emissie ook bewust gekozen om de instapprijs laag te houden met minimum 3.000 euro om zo een diverse aandeelhoudersstructuur te verkrijgen met grote én kleine investeerders.

Dat levert Padel Mate niet alleen een mooi kapitaal op maar ook een steeds groter netwerk. Een sterk netwerk is minstens even belangrijk als een sterk kapitaal.

Bent u op zoek naar een uiterst interessante investeringsopportuniteit (in Padel). Surf dan zeker naar (beleggen in Padel Mate kan al vanaf 3.000 euro)

Bekijk ook het eerste interview met Padel Mate:

Heeft u nog vragen, stuur ons een mail en wij brengen u direct in contact met Padel Mate.

Contact: info@valuejagers.com

********************************************
Disclaimer: Let wel op. De inhoud van deze video mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies of het aanzetten tot het kopen/verkopen van een effect. Doe altijd zelf je huiswerk. Met aandelen kunnen zware verliezen geboekt worden als u niet weet wat u doet.

            

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *