Wat is er aan de hand met Facebook? | Is nu Investeren in Facebook een goed idee?


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
De laatste tijd schommelt de aandelenmarkt heel hard. Zo ook het aandeel META (FB). Komt het nog goed met het Meta Aandeel?

Krijg je niet genoeg van aandelen en ben je op zoek naar nog meer informatie over investeren in 2022?
Open dan deze beschrijving en zet jezelf op weg naar financiële vrijheid!

Welkom op mijn kanaal Yorijk! Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze video en weer wat hebben bijgeleerd over investeren in aandelen en beleggingen. Vergeet dan zeker niet te abonneren hierboven om geen enkele video te missen!

Het Facebook aandeel is met 45% naar beneden gedoken in de afgelopen dagen. Ik bekijk vandaag wat de oorzaken hiervan kunnen geweest zijn en hoe de META Stock er op dit moment voorstaat. Velen wouden de afgelopen jaren het Facebook aandeel kopen. Is nu dan misschien het perfecte moment aangebroken om te investeren in Facebook? Of is dit pas het begin van een beurs crash 2022?
Ik beantwoord al jullie vragen in deze video!

Persoonlijk beleg ik via DEGIRO. Ik heb deze broker gekozen omdat zij lage kosten bieden en een ruim aanbod aan handelsproducten.
Wilt u ook beleggen in Nederland via DEGIRO? Maak hier gratis een account aan:

Ben je meer geïnteresseerd in beleggen in Crypto en ben je op zoek naar een website waar je goedkoop en snel Crypto kan kopen? Doe dat bij Coinmerce via onderstaande link:
coinmerce.io/r/kBduHYeEGE

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw geld verliezen.

Volg mij op Instagram voor dagelijkse beleggingsportfolio updates & meer:

Timestamps:
00:00 Intro
01:16 Wat is Meta voor bedrijf?
03:17 De cijfers
07:42 De verwachting voor 2022
10:31 Is Meta(FB) nu koopwaardig?
11:13 Outro

Zelf ben ik dit kanaal gestart om mijn weg naar het beste beleggingsportfolio te documenteren en hiermee anderen op weg te helpen bij hun eerste stappen op de beurs. Zelf ben ik ondertussen 5 jaar actief bezig met aandelen kopen en verkopen. Nu wil ik mijn ervaring en expertise dan ook met jullie delen door middel van Yorijk!
In mijn video’s behandel ik vooral thema’s zoals “Welke aandelen kopen voor je DEGIRO portfolio?”, “Wat is de beste EFT 2022 en beste Broker 2022?“ en “Hoe start je met beleggen in Nederland?”. Verder deel ik ook maandelijks mijn DEGIRO portfolio zodat jullie een goed inzicht krijgen van welke aandelen kopen via DEGIRO.
Daarnaast deel ik met jullie ook mijn beste tips & tricks voor investeren in aandelen voor beginners en de beste ETF voor beginners!

Hoe moet je beleggen aandelen is een vraag dat ik vaak krijg. En nog specifieker, in welke aandelen beleggen 2022? Dit is zeer afhankelijk van wat je doelen van je beleggingsportfolio zijn! Hier geef ik maandelijks een overzicht hoe mijn aandelen portfolio ervoor staat:

Naast een maandelijkse update van mijn beleggingsportfolio, maak ik ook één maal per maand een video waarin ik mijn favoriete aandelen voor de desbetreffende maand opsom! Zo blijf je steeds op de hoogte van de aandelen die interessant zijn om in te investeren:

Weet je niet waarin je moet investeren en start je maar net met beleggen in 2022? Dan zijn ETF’s een goede keuze als beginnende belegger. Hierdoor beleg je in een mandje van aandelen en heb je spreiding binnen je portoflio. Leer hier alles over ETF’s:

Als laatste, beleg ik ook in Crypto en Bitcoin. De Crypto Markt is volatieler en je kan dus grotere winsten en verliezen maken op een kortere tijdsperiode. Wees dus op je hoede! Ben je benieuwd naar mijn Crypto Portfolio?

Wil je op de hoogte blijven van al mijn nieuwste video’s en uploads? Abonneer je dan zeker via deze link:

DISCLAIMER:

beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

5 ReactiesReageer!

 • IN de toekomst kan het een interessant aandeel zijn, ja. Goed filmpje weer! Als ik dan toch aandelen moet analyseren, waar moet ik dan op letten? Om een aandeel te analyseren waar moet ik dan op letten?

  PEG ratio TTM.

  PEG ratio 5 jaar.

  PE ratio die moet vallen tussen 10-17.

  De ROE.

  Current/quick ratio.

  Free cashflow

  Deb to equity

  Ben ik nog iets vergeten?

 • Toller Post-Kumpel, ich liebe deine Inhalte. Es ist lustig, wie einige Leute da draußen immer noch nicht akzeptiert haben, dass Kryptowährungen die Welt weiterhin global verändern. Wer dagegen ist, hat es heutzutage schwer. Während ich aus Sicht eines Händlers der Meinung bin, dass wir wirklich mehr Experten auf diesem Gebiet brauchen, um Neulinge / Investoren darüber aufzuklären, wie die Community funktioniert, schwankt der Preis von BTC in letzter Zeit, was bedeutet, dass der Markt derzeit offen ist und Sie es nicht sagen können ob es bärisch oder bullisch sein wird, diese Ungewissheit drängt die meisten Händler weg und zwingt die Anleger, durchzuhalten. Ich würde sagen, es ist völlig falsch, sich einfach zurückzulehnen und vielleicht auf ein paar Verluste zu warten. Dies ist die falsche Denkweise für einen Investor, denn als Investor sollte es unsere oberste Priorität sein, Wege zu finden, immer mehr Coins zu beschaffen und aufzuladen, um Gewinne zu erzielen. Es hängt alles von dem Muster ab, in dem Sie handeln, und auch von der Quelle Ihrer Strategien. Ich begann mit 2 BTC und sammelte über 4,5 BTC in nur 4 Wochen mit der richtigen Handelsstrategie, die mir von einem erfahrenen Händler, Herrn Wally Bahnam, gegeben wurde. Seine Methoden sind erstklassig und profitabel und er kann leicht auf Tєlєɠгคm als [ onebahnam ] und What'sapp ✙15084362367 erreicht werden.

 • Het grootste risico met Facebook is dat zij maar één inkomstenbron hebben, namelijk adverteren. Op dit gebied zit veel concurrentie, Google enzvoorts. Daarnaast is de verwachting dat deze advertentie markt jaarlijks 13% groeit. Hoger dan de verwachte groei van Facebook, waarbij je zou verwachten dat FB dus minimaal 13% zou moeten groeien. Daarnaast investeren zij veel in de Meta, maar daarbij is de vraag, in hoeverre wordt dit een succes. Op dit moment beschouw ik FB als een behoorlijk risicovol aandeel.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *