Wat zou ik doen met €25.000 Euro??? beleggen in Bitcoin, Goud, Zilver en/of aandelen???


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Mijn Facebook pagina:
Mijn Marktplaats:
Mijn instagram:

Boek over beleggen in goud & zilver:

Boek over the big reset van W. Middelkoop:

Blondjes beleggen beter:

De intelligente belegger:
0

                                                

3 ReactiesReageer!

  • De belangrijkste uitdagingen waarmee beleggers worden geconfronteerd, kunnen variëren van het beheersen van impulsiviteit tot zwakke dwang. De meeste nieuwkomers en potentiële investeerders ondermijnen en negeren vaak het belang van technische analyse met betrekking tot handelen. Technische analyse voorspelt overdreven de beweging van activaprijzen, ongeacht wat er op de bredere of bredere markt gebeurt. In wezen omvat het proces het bestuderen van de paden van een bepaalde activabeweging in het verleden om een ​​duurzaam patroon vast te stellen dat kan worden gebruikt om toekomstige bewegingen te voorspellen. Ik zou investeerders daarbuiten willen aanmoedigen om te handelen met het weinige dat ze hebben of handelswaarschuwingen van een professionele handelaar te kopiëren. Ik gebruik Paul D. Muller Trading Signals en Strategy Designer sinds de laatste bearmarkt, waardoor mijn portefeuille dagelijks werd uitgebreid. Met zijn strategie / signalen heb ik mijn portefeuille kunnen laten groeien tot 4,2 btc met mijn eerste 1,8 btc. Paul laat je leren terwijl je enorm verdient. Hij is te bereiken via telegram @ Mullersignals voor crypto-gerelateerde problemen.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *