🚨 Economische recessie op komst… | Madelon Praat


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
❤️ Abonneer en klik op de bel voor meer:
👉🏻 Connect met mij op Instagram:

Een economische krimp lijkt op gang te komen. Tezamen met inflatie is dit een gevreesde combinatie. De groei neemt af, terwijl er een rente stijging in het verschiet ligt. De vraag is echter óf de centrale bank nog tools heeft om deze hoge inflatie tezamen met economische krimp te kunnen afwenden. Zonder dat dit enorme economische gevolgen heeft… ondertussen maakt niemand zich zorgen over de economie. Onze verrekijker werkt echter wel, er moet nu actie ondernomen worden om de landing straks te verzachten, waar dat nog kan…

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets

💰 €5 gratis bitcoin en DCA bitcoin sparen via:

🙏🏻 Wil je mij supporten zodat ik deze video’s kan blijven maken?
▪️Bekijk de tools die ik zelf gebruik bij het investeren & beleggen in assets:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️MoneyTalks Community: [10% korting met code MADELON10]
▪️Uitgebreide cursussen: [10% korting met code MADELON10]
▪️Ons andere YouTube kanaal:
▪️Meer video’s zien?
▪️Connect mij op Instagram

Ik accepteer geen donaties. Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten 👉🏻 Daarnaast help je me enorm door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

👉🏻 Volg mij via deze platformen voor nog meer content:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Twitter:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Website:

📺 Nog meer video’s?
▪️Madelon Praat:
▪️Madelon Navigeert:

📩 Contact
▪️
▪️contact@madelonvos.nl

⏰ Timestamps
0:00 – Intro
1:23 – Prijzen en faillisementen
6:31 – Loonexplosie
14:56 – Recessie
18:54 – Rutte wil hogere lonen
21:14 – (Hypotheek)Rente stijging
29:30 – Afnemende economie
38:23 – Euro VS Dollar
39:59 – Betalingen in Roebels
42:04 – Ontwikkelingen Bitcoin
48:13 – DCA portefeuille
50:30 – Technische analyse bitcoin
55:19 – Outro

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 ReactiesReageer!

 • Hoi Madelon, bedankt voor al je mooie video’s. Zou je ter lering en vermaak een keer kunnen kijken wat de inflatie is sinds je je DCA-portefeuille gestart bent en m af en toe toevoegen aan je grafiek. Ik zou wel willen weten of je voorgebleven bent.

 • Ik was voorstander van een 'onvoorwaardelijk' basisinkomen omdat onderzoek en eerdere experimenten (oa in Finland) en bijstandsexperimenten in NL eerder uitwezen dat het opleggen van verplichtingen er niet voor zorgen dat mensen in beweging komen. Al het geld dat nu gaat naar de uitvoeringskosten van de ingewikkelde wetgeving die zelfs de ambtenaren niet meer begrijpen bespaar je daarmee. Maar een basisinkomen van de overheid in combinatie met de huidige ontwikkelingen zoals de digitale Europese indentiteit waar ook je vaccinaties op staan, is een een gevaarlijk wapen om mensen te manipuleren.

 • Hoor ik haar nu echt fe hele tijd Univé zeggen ipv unilever? Ik accepteer enigszins met tegenzin dat velen foutief op YT inflationair zeggen ipv inflatoir, maar unilever in een bedrijf.

 • Vraag wat te doen, vrijstaand huis verkopen of toch verhuren? Wat heb je aan geld met deze inflatie? Het huis is lastenvrij. De hypotheek van ons nieuwe huis zouden we met de huurinkomsten kunnen betalen dus wederom gratis wonen en toch een huis achter de hand. Ik hoor graag wat jouw mening is.

 • Madelon ik volg je al lang heb veel van je geleerd. Ik mis echter een stukje. Als veel mensen minder te besteden hebben stappen ze uit digitale onzinnige kans spellen als crypto. Ze zullen brood kopen en rente en aflossing betalen. Dus uit crypto en in voedsel energie en anderen echte dingen die mensen dagelijks echt nodig hebben. Crypto zal een groot deel van haar investeerders kwijt raken dat is onvermijdelijk.

 • Vallen de gepensioneerden ook onder een basis inkomen?? Dan kan het geld van alle pensioenfondsen gelijk in een grote pot..lol Men betaald toch wel een pensioen bijdrage over het basis inkomen….of hoeft dat niet meer……

 • Ik haakte al af bij Univee…. te snel praten komt ook heel amateuristisch over.. merk verder niks van inflatie wek mijn eigen gratis zonnestroom op zonder btw en accijns , rijd er ook nog spotgoedkoop auto van zonder wegenbelasting gebruik geen gas of olie en doe mijn boodschappen net over de grens waar een biobrood bij de kaufland nog steeds 1,10 kost en een ciabatta 55 ct… Volgens mij maken de unilevers en de supermarkten gewoon misbruik van de situatie, want waarom is in Duitsland alles nog steeds veel en veel goedkoper?

 • 51:00 whales zijn nog altijd rijk geworden van het opkopen van de bodem. Ik denk dat zij OTC kopen en spot shorten want dat zou ik zelf doen als ik zoveel mogelijk bitcoin zou inslaan dus het wordt wel gemanipuleerd op een positieve manier dan want ik koop ook alleen maar bij als bitcoin laag staat. Echter voor adoptie (retail investeerders) is een stijgende bitcoin prijs belangrijk en ook whales weten dit dus ik ben positief.

 • Die afnemende economische vooruitgang die stokt is dus precies het dilemma van de ECB. Printer uit is nog meer stokken van de economie, maar inflatie dwingt om wat te doen. Wat zou jij adviseren?

 • Basisinkomen kan alleen als de productie hoog blijft om het te financiëren. De trend na 1973 laat zien dat inflatie bijna niet te beteugelen is door rentebeleid Derde gevaar is dat minimaal 1 sociale laag (zie Finland) zich niet kan bedruipen met een basisinkomen en arbeid.

 • basis inkomen + de digitale ID (corona app) betekent voor vele geen basisinkomen.. reken erop dat dit erbij komt en punten systeem ga zo maar door. basis inkomen = satanisch

 • Ik ga deze aflevering zo kijken, maar ik loop al even met een vraag…
  Kun je nog eens wat info geven over Plan B?
  Daar lijkt niet veel van terecht te komen.
  Een interview met hem zou nog mooier zijn, maar voor nu zou ik graag weten hoe jij denkt over Plan B zijn verwachting.

  Dank! Marianne

 • Hi Madelon, vraagje… als de hypotheekrente stijgt, zorgt er uiteraard voor dat mensen minder kunnen lenen.. maar wat nou als de lonen ook flink gaan stijgen om de inflatie bij te benen? Dit zorgt er weer voor dat mensen meer kunnen lenen, toch? Wat gaat dat betekenen voor de huizenmarkt?

 • FNV hobbelt keurig agenda 2030 achterna, precies het verkeerde traject dus, ze promoten al eerder de mondkapjes door een wedstrijd voor leden om het leukste mondkapje te verzinnen toen wist ik genoeg, , blij dat ik mijn lidmaatschap hebt beëindigd.

 • Een basis beurs zit al veel langer in de buis, stukje sustainable development aka The great Reset, deze plannen liggen al sinds loskoppeling van goldstandard op de kast.

 • Basisinkomen – Dit is een opmaat naar totale controle over de samenleving.
  Europa (en grote delen van de wereld) veranderen snel in een communistische dictatuur, alleen heeft bijna niemand dit in de gaten.
  Het WEF (World Economic Forum) heeft jarenlang ongestoord zijn voorbereidingen hiervoor kunnen treffen.
  Voordat je er erg in hebt leef je straks in een wereld waarbij alles wat je doet gecontroleerd wordt door de staat, en als je iets doet wat hun niet zint krijg je strafpunten die er weer voor zorgen dat je bijvoorbeeld privileges zoals reizen naar ander land ontnomen worden.
  Men is ook al in een ver gevorderd stadium om iedereen een persoonlijk CO2 limiet te geven, waarbij de staat bepaald of je wel of niet een stukje vlees mag eten of met je auto een stuk mag rijden (dit hele CO2 verhaal is volgens mij regelrechte onzin, maar dat terzijde.)
  Het WEF heeft wereldwijd zijn jong global leaders gekozen, die ervoor moeten zorgen dat het WEF ongestoord zijn plannen kan uitvoeren.
  Volgens mij zijn we al te laat om deze plannen nog tegen te houden.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *