🚩 Bitcoin krijgt weerstand door de oorlog in Oekraïne – MoneyTalks


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
❤️ Abonneer en klik op de bel voor meer 👉
🙏 Meer video’s zien? Klik dan hier voor meer 👉

Bouwe neemt jullie mee in zijn technische analyse. Bitcoin krijgt weerstand door de oorlog in Oekraïne. Omhoog of naar beneden de beweging zal groot zijn.

👥 Je omringen met gelijkgestemden met een gezamenlijke interesse in de financiële markten, zodat we samen kunnen streven naar het best haalbare resultaat, kennis en rendement? Lid worden kan al vanaf 1€ via 👉

🏆 Volg MoneyTalks via:
▪️

📈 Een overzicht van diensten die wij zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets ▪️

📩 Website, contact & gratis cursussen
▪️

📊 MoneyTalks Community Experts:
▪️
▪️
▪️
▪️
▪️

🚀 Wil je ons helpen? Deel deze video op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag @moneytalkscommunity, dan delen we het! Alvast bedankt!!

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Team MoneyTalks Community

______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that we own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. We wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of our media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that we write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any asset, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that it is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #aandelen #cryptocurrencies #economie #edelmetalen

14 ReactiesReageer!

  • Audio was best okay. Zelf vond ik het beeld 'springerig'. Tevens helpt het als je een goede indicator gebruikt (niet de Windows muis pointer). Je kunt ook het pijl-symbool selecteren en alleen de onderkant 'vast plakken', dan kun je met de punt van de pijl (die best groot wordt) goed tonen waar je aan het kijken bent in de grafiek. En waar wij dus ook moeten kijken. Doe er een shortcut op (die pijl) en je kunt lekker snel met 2 toetsaanslagen de pijl tekenen en met control-Z weer weghalen.
    Je TA is bearish ja, dat kun je wel zeggen. De kleinste invloeden in de wereld kunnen Bitcoin doen stijgen en dalen, dus ik vind zelf momenteel TA onbetrouwbaar. Ik zou nu niet gaan shorten, maar goed, niemand op internet doet aan advies geven .. .. ..

  • Uitstekend artikel Zeer gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepost, mijn vriend is dol op je inhoud. Het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld op wereldschaal blijven veranderen. Degenen die tegen zijn, hebben het moeilijk vandaag. Hoewel ik vanuit het perspectief van een handelaar denk dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwkomers/investeerders te informeren over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en je niet weet of het zal Of u nu te bearish of te bullish bent, deze onzekerheid ontmoedigt de meeste handelaren en dwingt beleggers om op de hoogte te blijven. Ik zou zeggen dat dit totaal onjuist is. Gewoon zitten en wachten op verliezen kan de verkeerde houding zijn voor een belegger, omdat je als belegger manieren zult vinden om steeds meer munten te krijgen en te laden, wat onze absolute prioriteit zal zijn. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 4,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer Mohamed Luc. Zijn methoden zijn uitstekend en winstgevend en hij kan gemakkelijk worden gecontacteerd via Telegram [MohamedLuc

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *