2 INTERESSANTE aandelen (IN CYBERSECURITY) || PING & ZS


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
De Cybersecurity sector is een van de veelbelovendste sectoren voor de toekomst. Met een wereld die steeds meer naar online shift, groeit ook het belang voor het veilig houden van dit gebied. Daarom kijk in deze video naar de cybersecurity sector en kijk ik ook naar 2 interessante bedrijven die actief zijn binnen de cybersecurity sector.

Contact : lereninvesteren@gmail.com

Timecodes:

0:00 – Intro
0:42 – Waarom Heb Ik Zoveel Vertrouwen In Cybersecurity?
3:40 – Aandeel 1 | PING
7:13 – Aandeel 2 | ZS
10:30 – Abonneer Voor 2 Video’s Per Week & Outro

beleggen in aandelen neemt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of je hele inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen en investeren maar ben geen financieel adviseur. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt

Welkom op het kanaal Leren Investeren. Op dit kanaal wil ik mensen helpen met het beleggen en persoonlijke financiën. Ik bespreek het beleggen in aandelen en deel handige tips wat betreft persoonlijke financiën dit alles om uiteindelijk tot financiële vrijheid te komen

Cutscenes: Videezy.com

#INVESTEREN
#aandelen
#beleggen

Tags:
aandelen
analyse
aandelen voor beginners
aandelen tips
investeren
investeren voor beginners
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2021
beleggen met weinig geld
financiën
beleggen als student
investeren als student
degiro
passief inkomen
rendement
vermogen
interessante aandelen
beleggen 2021
aandelen 2021
investeren als student

7 ReactiesReageer!

  • Dit is zeker een branche waar ik ook veel vertrouwen in heb. Data is zo ontzettend belangrijk, daardoor gaat beveiliging ook groeien wat het nu natuurlijk al doet

  • Ik had Ping opgepickt na de recente koersdaling. Leuk om er nu een video over te zien. Deel je mening volledig. Ik heb er vertrouwen in dat de groei van 10% per jaar de komende jaren exponentieel zal stijgen.

  • Toffe video weer Luuk! Zelf heb ik Ping al een tijdje in mijn portfolio. Jammer van de recente daling, maar dit verminderd niet mijn vertrouwen in Ping en deze sector.

  • Goed inhoudelijke video in een groeiende markt. Ik heb even gekeken op Yahoo en zie dat het aandeel ZScaler voor mijn portemonnee stevig geprijsd is met US dollar 183. Daardoor valt helaas dit aandeel buiten mijn budget. Kun je mij omtrent het aandeel Pinidentity wat meer informatie verstrekken s.v.p.

  • Goede video! Zou je misschien een video kunnen maken over de chip manufacturing sector? Omdat er een groot chip tekort is momenteel is het misschien wel een interessante sector!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *