#28 – Klein Eco Huis

 

download bouwtekeningen - werktekeningen - klustekeningen

 • 10.000 bouwtekeningen en Werktekeningen
  .
 • Stapsgewijze Instructies
  .
 • Doe-Het-Zelf Gidsen
  .
 • Gedetailleerde Uitleg
  .
 • Ook geschikt voor Beginners!

==>Download bouwtekeningen hier


 
Vandaag kan je genieten van de vogeltjes op de achtergrond en op je gemak lezen hoe mijn avontuur ervoor staat. Ik ben trots op het Klein Eco Huis (www.koenmeteenk.nl) en ik kan niet wachten om te starten. Grote dank aan Gouden Lijntjes voor het illustreren van de bouwtekening. Super tof! Vind je ook niet?

Wil je meer weten of het Klein Eco Huis? Kijk dan op www.koenmeteenk.nl. Dit keer heb ik bewust geen crowdfundingplatform gebruikt. Naast dat ik weer een baan zoek om geld in mijn stichting te stoppen, is jouw financiële steun super fijn! Hoe sneller ik het doelbedrag haal hoe eerder ik kan rondtrekken om jou te inspireren en kennis te delen!

Oh ja, als je een leuke baan weet rondom duurzaamheid laat het me weten of tip mijn cv (www.koenhofman.nl). Mijn dank is groot!

Knuffel!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *