3 Reddit aandelen die in het tweede kwartaal zouden kunnen brullen


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
De hedendaagse particuliere beleggers hebben een schat aan informatie op hun vingerafdruk met een van de meest populaire bronnen zijn discussies op het Reddit-platform.
Als zodanig kunnen aandelen die daar veel buzz genereren ‘Reddit-aandelen’ worden genoemd.

Reddit-aandelen lopen uiteen van stabiele indexfondsen tot twijfelachtige meme-spellen zoals GameStop (NYSE:GME) en AMC Entertainment (NYSE:AMC).
Je ziet mega-capaandelen zoals Amazon (NASDAQ:AMZN) en je ziet kleine bedrijven zoals Forestar Group (NYSE:FOR), een in Texas gevestigd vastgoedontwikkelingsbedrijf.

Dus echt er is voor elk wat wils.

De truc om Reddit-aandelen te doorzoeken, is om erachter te komen wat een goede optie is voor uw beleggingsstijl en wat gewoon ruis is.
Niet elke Reddit-aandeel zal een goede keuze voor u zijn.

Omwille van deze oefening zullen we echter kijken naar enkele Reddit-aandelen waarvan u redelijkerwijs kunt verwachten dat ze in het tweede kwartaal zullen stijgen.
Elk van deze namen behoort tot de 20 meest trending aandelen op Reddit van de afgelopen 24 uur.

            

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *