5 aandelen voor de komende 5 jaar


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Word nu lid – (€100 korting als je deze code gebruikt: 100) – Geldig tot 30 April.

Meer beurscontent:

Als je een leuke review achter laat maak je kans op één jaar gratis lidmaatschap!

🧠 INSTAGRAM voor Dagelijkse Updates:

🧠 De Belegger Discord:

#beleggen #aandelen #investeren #geld #aandelenkopen #financieel

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een gedeelte) van je inleg verliezen. Dit kanaal is 100% expertise-vrij & mag niet worden beschouwd als financieel advies.

14 ReactiesReageer!

 • Zou je een video kunnen doen over de (semi-) Russische aandelen zoals Evraz die momenteel door de sancties tegen (o.a.) Abramovich "trade halted" zijn kunnen maken? Evraz is, indien weer op de markt, overigens ziek goedkoop nu! Welkom terug!

 • Amazon ging 90% omlaag tijdens de dotcom bubble en duurde 10 jaar voordat ie weer op dat punt was. Fundamentals zeggen niet altijd wat. Daarom ook TA toepassen.

 • Ik denk dat ROKU vergane glorie is en gedisrupt wordt door GOOGLE.
  Op mijn nieuwe TV is standaard het operating systemen GOOGLE-TV voorgeïnstalleerd en werkt indien je dat wil met spraakherkenning middels de Google assistent. Ongeveer een jaar geleden hebben ze hun naam veranderd van ANDROID-TV naar GOOGLE-TV en dit zegt genoeg waar ze op inzetten. Wat data gedreven advertenties betreft hebben ze veel ervaring en hun andere diensten kunnen ze naadloos integreren in hun operating systeem.
  Waarom zullen ROKU gebruikers voor ROKU kiezen, met of zonder dongle, als ze naadloos kunnen bedienen en synchroniseren met voor velen hun reeds bestaande en vertrouwde google-acount.
  Dit is hoe ik het zie, mischien beredeneer ik het verkeerd, dat kan en feedback is welkom🙂

 • Beste Rabi, dat de aandelen naar beneden gaan heeft niet enkel met de slechte cijfers van Netflix te maken, er wordt al maanden aangegeven dat de trend neergaand is en er staat een verkoopadvies voor alle aandelen. Het is de angst voor oplopende rente, de oorlog, oplopende inflatie en de personeelskosten die flink zullen stijgen hebben allemaal een negatief effect op de beurzen op dit moment en de komende tijd.

 • Mijn enige probleem met Shopify is dat de waardering extreem hoog is. Ik begrijp dat je voor groei een premium kunt betalen, maar een forward pe van 188 klinkt wel heel hoog. Of mis ik hier iets?

 • Uitstekend artikel. Zeer gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepubliceerd, ik ben dol op je inhoud. Het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen. Degenen die tegen vandaag zijn, hebben het moeilijk. Hoewel ik vanuit het perspectief van handelaren denk dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwkomers/investeerders te informeren over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is. . en het is niet bekend of dit zo zal zijn. De zaak Te bearish of te bullish, deze onzekerheid schrikt de meeste handelaren af ​​en dwingt beleggers waakzaam te zijn. Ik zou helemaal verkeerd zeggen, gewoon achterover leunen en wachten op verliezen kan een verkeerde houding zijn voor een belegger, omdat je als belegger manieren zult vinden om steeds meer munten te krijgen en te laden, wat onze topprioriteit zal zijn. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 6,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer Cort Aldege. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via ͲeIєɠɾαm [@CORTALDEGE]

 • Ik heb een vraag omtrent jouw aandelen, ik zie dat alles in de U.S. Zit, hoe zie jij bedrijven als Besi? Asml? En zitten er ook dividend aandelen in jouw portfolio of ga je enkel voor de snelle tech bedrijven voor meer rendement met wat meer risico?

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *