5 TOP aandelen UIT DE PORTEFEUILLE VAN WARREN BUFFETT & BERKSHIRE HATHAWAY – beleggen in 2022


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Er zijn maar weinig investeerders die een betere staat van dienst hebben in het verdienen van geld dan de CEO van Berkshire Hathaway. Ik denk dat iedereen die actief is op de beurs deze naam wel een keer heeft gehoord. Inclusief de bijna 30% winst in Berkshire’s klasse A-aandelen in 2021, heeft Buffett gezorgd voor de creatie van meer dan $ 600 miljard dollar aan marktwaarde, een gemiddeld jaarlijks rendement op Berkshire’s aandelen van meer dan 20% en een totaalrendement op aandelen van meer dan 3.600.000% sinds begin 1965.
Met andere woorden, het kan behoorlijk winstgevend zijn om op het orakel van Omaha, zoals hij ook wel wordt genoemd, af te gaan als het gaat om beleggingen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je altijd zelf je eigen onderzoek dient te doen voordat je besluit in een aandeel te investeren. In 2022 onderscheiden vijf Buffett-aandelen, van de 43 aandelen die Berkshire Hathaway bezit, zich als uitzonderlijke waarden die je zeker zou moeten overwegen om te kopen.

In deze video bespreek ik 5 aandelen uit de portefeuille van Warren Buffett en Berkshire Hathaway. In deze video komen de volgende (dividend) aandelen voorbij: Amazon, Bristol Myers Squibb, General Motors, Teva Pharmaceutical Industries en Bank of America.

——————-
De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

Je kunt me ook volgen op Instagram:

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens bux Zero.
Word net als ik belegger met bux Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.

Ook Trading 212 heeft een leuke actie als je je aanmeld.

7 ReactiesReageer!

  • Hoi, leuke video weer. Ik kijk graag naar je video's om te zien welke interessante aandelen je gevonden hebt. Om je video's nog leuker te maken (voor mij althans), zou het fijn zijn als je meer plaatjes met cijfers en grafieken zou gebruiken. Voor mij draagt dat bij om alle info die je geeft te verwerken. Zie het als positieve feedback.

  • En ik mis de mooie grote plant op de achtergrond. Lijkt wel een verhoorkamer zo😂😂. Verder prima bezig en probeer nu te groeien door te leveren wat je lezers willen zien/ horen. 2K abonnees moet dan lukken. Ik kijk uit naar je januari overzicht en de daarbij behorende zelfreflectie 👌👍

  • Dank voor de hart onder de riem Stefan. Vanochtend de 'dure' iShares Nasdaq 100 Etf' bijgekocht voor 725 (100 euro goedkoper) dan in November. Ik had een bounce verwacht vandaag. Vervolgens zakt alles 3-4% in… Was een pijnlijke dag vandaag. En men speculeert nog naar meer dalingen..

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *