6 LESSEN DIE WE KUNNEN LEREN VAN DE BEURSCRASH IN JANUARI – beleggen in dividendaandelen


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
In deze video bespreek ik 6 lessen die we kunnen leren uit de beurscrash of correctie of net hoe je het wil noemen die we in januari hebben meegemaakt. Het zijn volatiele tijden op de beurs dit jaar en het is altijd een goed idee om voorbereid te zijn op het moment dat er een flinke daling gaande is.
Ik geef je een aantal handige tips en dingen om rekening mee te houden zodat je niet wordt verrast als de aandelenbeurzen naar beneden storten.
Naast aandelen is het ook verstandig om een (klein) deel van je vermogen in goud, zilver of cryptocurrencies te stoppen.

——————-
De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

Je kunt me ook volgen op Instagram:

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens bux Zero.
Word net als ik belegger met bux Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.

Ook Trading 212 heeft een leuke actie als je je aanmeld.

5 ReactiesReageer!

  • Hoi Stefan, bedankt voor deze video. Inderdaad even stof tot nadenken. Tijdens de zware dalingen was ik aan het nadenken over een goud ETF. Bijvoorbeeld de Wisdomtree Physical Gold. Wat denk jij hierover?

  • Ik ben nog maar eind december begonnen met beleggen en qua timing was ik zeker een maand te vroeg. Natuurlijk is het onmogelijk de markt te timen… enkele aandelen van me zijn al 15 tot 30% de dieperik in na 4 weken, hoewel het om kwalitatieve winstgevende bedrijven gaat. Sowieso heb ik de verleiding kunnen weerstaan om beursverhandelingen uit paniek te doen. Video’s als de jouwe helpen hierbij. Bedankt! 👍

  • Ben benieuwd wat jij met obligaties gat doen. Tijdens mijn economie opleiding leerde ik juist dat bij stijgende rente de obligatiekoersen naar beneden gaan🤓

  • Als dividend-investeerder voel ik de noodzaak voor obligaties niet zo, maar mensen moeten inderdaad de laser-eyes een beetje afzetten. Het is voor dividend-beleggers alleen maar mooi als de beurs 'crasht'.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *