Aandeel Tesla naar $200 | Stock Split 2022


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Het aandeel Tesla staat voorbeurs 6% in de plus vanwege een mogelijke aandelensplitsing. Wat moet je weten als belegger en wat kunnen we verwachten?
💰 beleggen via DEGIRO (tip)
💶 aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Voorbeurs staat het aandeel Tesla meer dan 6 procent in de plus. Dit ondanks het feit dat de Gigafactory Shanghai minstens 4 dagen gesloten wordt in verband met een lockdown. De reden dat het aandeel stijgt heeft te maken met het feit dat Tesla heeft aangekondigd een aandelensplitsing te willen doen.

Maar wat houdt het in, zo’n stock split? Wat moet je weten als je wilt beginnen met beleggen in Tesla? Wat was het effect of gevolg van eerdere splitsingen bij Tesla en Apple? In deze video bespreek ik het nieuws en deel ik mijn ervaringen en mening over het aandeel Tesla.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 beleggen via DEGIRO (tip)
💰 aandelen KOPEN via bux Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
01:01 Tesla nieuws
04:08 Tesla Stock Split 2022
06:57 Gevolgen
08:14 Mijn Tesla aandelen
11:29 Samenvatting

Waardering Tesla (Maart 2022)

#beleggen #aandelen #tesla

⚠️ beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

6 ReactiesReageer!

  • Ja,tuurlijk direct weer goed nieuws snel toevoegen voor geen daling of sterke daling te omzeilen. Ik vind niet goed,mijn mening…je bezit nog niet 1 aandeel bij aankoop van bvb 10 aandelen

  • Stel jij bent 60 jaar en je hebt een portfolio waarde van 600.000 euro in je s&p500 en je denkt, hier wil ik nu van genieten en je verkoop je gehele portfolio en laat het overmaken naar je bank. Komt de belastingdienst nog even om de hoek kijken? Of heb je dan gewoon 6 ton op je bank en je gaat lekker genieten? Ik hoop dat je de tijd hebt om mijn vraag te beantwoorden. Top video weer!!

  • Tesla is nog lang niet uitgeraasd. Ik koop (terug) sinds 2021. Bijna alle andere posities verkocht op 1 etf en shell na. Heb ook nog veel in 1 genetics stock zitten, die op vette verlies staat lol, maar die laat ik zitten. Ik koop alle tsla dips maar ook wanneer het groen is. Ik zie geen enkele fundamentele verandering aankomen. $tsla 🚀 Moon 😀

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *