Beginnen met beleggen – 100 euro [2020]


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Beginnen met beleggen – 100 euro [2020]
👇Kijk hieronder voor meer informatie en links👇

In deze video gaan we kijken naar hoe je kunt beginnen met beleggen met 100 euro. We maken hierbij onderscheid tussen eenmalig 100 euro investeren of maandelijks 100 euro beleggen.

⚠️ Lees alles uit deze video rustig terug ⚠️

★★★ AANRADERS ★★★
💰 DEGIRO:
💰 FlatEx:
💰 BinckForward:
💰 Peaks – 5 euro gratis met code GJALT4XDB

Meer aanbevelingen:

★★ Besproken onderwerpen★★
Rich Dad Poor Dad –
Een werkweek van 4 uur –
Miljonair met een gewone baan –

Wisselgeld beleggen met Peaks – 5 euro gratis💰GJALT4XDB 💰

⚠️ PRAAT MEE in de DISCORD Chat van eenPassiefInkomen ⚠️

De onderwerpen die ik in deze video bespreek zijn manieren zoals ik mijn 100 euro zou investeren. Het wil niet zeggen dat dit het beste voor jouw situatie is. Zorg ervoor dat je zelf onderzoek doet naar wat de beste investering voor jou is.

Heb jij een andere aanbeveling of ervaring met de manieren zoals ik bespreek in deze video, laat het weten in de reacties onder deze video. En help ook anderen door te reageren op hun reacties 🙂

#beginnen #beleggen #2020

💰 OVER EENPASSIEFINKOMEN ✅
Via eenPassiefInkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Ik wil dit bereiken door gebruik te maken van passief inkomen, een inkomen waarbij je niet per uur betaald wordt maar voor de waarde die je geeft, zodat je ook geld kunt verdienen terwijl je niet werkt.

Via onder andere dit Youtube kanaal deel ik mijn voortgang richting deze toekomst met alle stappen die ik onderweg maak. Hiermee hoop ik de kijkers/abonnees te inspireren en motiveren om zelf ook stappen te zetten naar een toekomst waarin zij financieel onafhankelijk kunnen zijn (door gebruik te maken van een passief inkomen).

Door maandelijks een deel van mijn inkomen te beleggen en de juiste (financiële) beslissingen te maken zie ik mijn vermogen de laatste jaren met flink groeien met gemiddeld 35% per jaar. Dit betekend dat mijn vermogen harder groeit dan ik inkomen verdien.

👉 NOG GEEN ABONNEE? Abonneer je nu en mis geen enkele video meer die jouw toekomst kan veranderen! 👈

★★★ SOCIAL MEDIA ★★★
WEBSITE:
INSTAGRAM:
FACEBOOK:

★★★ BOEKEN ★★★
Total Money Makeover
Rich Dad, Poor Dad
I Will Teach You To Be Rich d

30 ReactiesReageer!

 • Hoi Ruud, zou je ook het gebruik van opties kunnen uitleggen. Dit lijkt me met de huidige situatie wel interessant maar ik snap het koop en verkoop process van de opties nog niet helemaal

 • Ik heb de eerste 100 euro geïnvesteerd door een half jaar abonnement te pakken op de Financial Times. De informatie is het dubbel en dik waard. De informatie over de markt is erg actueel, kwalitatief en betrouwbaar.

 • Hi Ruud, met behulp van o.a. jouw video's ben ik begonnen met Binck Foward. Dank daarvoor! Nu vraag ik me af, net als zovele, is het verstandig om er een tijdje uit te stappen met deze crisis, of gewoon lekker laten staan? Ik bedacht wel om een tijdje geen stortingen te doen en het maar even op een spaarrekening te storten. En dan vraag ik natuurlijk geen financieel advies, meer je gedachte ;).

 • goede videos. Zelf beleg ik ook al een tijd. Kwam daarna pas op jouw videos terecht. ik ben het bijna altijd met je eens. Belangrijkste les: beleg met geld wat je kunt missen. Als je je belegging zou kwijtraken kun je dan je maandelijkse lasten nog voldoen? Zo ja: doen! Lange termijn visie is belangrijk. en nu in deze crisis liggen er veel kansen. Maar pas op dat je niet denkt slapend rijk te worden. Dan komt het goed. Ga zo door met de video's

 • Hallo Ruud,

  Basic-Fit staat op €11,50 is dat niet overdreven laag?Ik weet dat jij er ook aandelen in heb.
  Wat verwacht je de komende tijd voor Basic-Fit en op lange termijn zeg Q1 2021

 • Hoi Ruud, ik wil zo'n 10.000 eu offensief gaan laten beleggen bij Binck Forward. Ik verwacht het geld komende 10 jaar niet nodig te hebben. Is het dan slim om in een keer 10.000 eu over te zetten op mijn Binck Forward rekening of is het juist verstandiger om elke maand (of week, geen idee?) automatisch een vast bedrag over te laten boeken? Wat zijn jouw gedachten en denk je dat het een goed idee is om juist nu te beginnen bij Binck (i.v.m. de COVID-19 crisis)? Heb overigens al je laatste (corona-gerelateerde) video's bekeken, erg goed bezig! 😉

 • kan je nog eens een flatex vs. de giro video maken? Had gelezen dat er vanaf April sommige kosten (mss belastingen) bijkwamen in flatex maar ben wat verward. Ben ook van België dus misschien zitten de belastingen op vb. dividenden anders dan bij jullie

 • Hey Ruud, het zou mij erg interessant lijken om een video van jou te zien dat gaat over het analyseren van een aandeel (fundamental). Dit zou mij in ieder geval erg helpen om besluiten te nemen over mogelijke bedrijven waarin ik wil investeren. Thanks!

 • Zeer interessant. Ik ga zeker al je tips gebruiken! Zou er graag beter in worden en ik hoop dat deze video me daarbij gaat helpen 🙂

 • Hey Ruud, ik zie nog steeds veel filmpjes over dat beleggen met Binck forward of beleggen met fondsen voor de lange termijn een goed idee is om vermogen op te bouwen. Nou wil ik hieraan beginnen met Binck forward om zo voor mijn pensioen vermogen op te bouwen. Nou heb ik ook gelezen over de vermogensbelasting plannen van de regering om zo beleggen een stuk minder aantrekkelijk te maken. Is het nog steeds een slimme keuze om te starten met Binck forward of zijn er tegen die tijd betere producten om in te investeren voor de extreem lange termijn (40 jaar +) en zou ik dus mijn geld beter apart kunnen houden voorlopig?

 • Welke broker raad je aan voor lang termijn beleggen? Hoe kan ik bij Flatex en de Giro de eventuele rendementen bijv over 10 jaar inzien? Bij Binck staat automatische formule op hun website. Heel overzichtelijk. Ik wil compound beleggen maar zoek de juiste broker. Alvast bedankt Ruud.

 • Dag Ruud, mag ik eens vragen wat je denkt over bitcoin ? een kort antwoord zal meer dan genoeg zijn maar misschien zou het ook interessant kunnen zijn om daar een video over te maken. Alvast bedankt hé…

 • Beste Ruud,
  Bedankt voor je duidelijke video’s.
  Ik heb een vraag voor je:
  Voor mijn kinderen wil ik gaan beleggen in voornamelijk ETF’s (VWRL) en maandelijks een kleine bedrag investeren. (Looptijd min. 20 jaar) Om te beginnen heb ik een groter bedrag (paar duizend euro) die ik meteen kan inleggen. Zou jij dit bedrag uitsmeren over langere tijd of kijken naar de beursgang en dit direct investeren als de beurs laag staat?
  Alvast bedankt voor je reactie en je advies!!
  Groeten Bart

 • Ik ben totaal nieuw in investeren maar denk eraan om een bedrag onder de 1000euro te investeren. Maar zie de bomen door het bos niet meer.. Ben een totale noob hierin. Wat raad je best aan om te doen? Ben van België en heb echt meer geld nodig

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *