beleggen in sigaretten, drank en drugs: verstandig? • Z zoekt uit


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Grote beleggers zijn klaar met sigarettenfabrikanten. Ze willen er niet meer in beleggen. De maker van Malboro stopt zijn geld daarom in wiet. Maar biedt dat ook kansen voor kleine beleggers? Peter van Zadelhoff zoekt het uit.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu live het nieuws op
Website :
Facebook :
Twitter : z

                                                                                                

9 ReactiesReageer!

  • Nu heb je natuurlijk nog niet geantwoord op de vraag. De koersen zijn laag, dus een slimme belegger zou dan onderzoeken of het juist een koop opportuniteit is. Als die koersen keihard gegroeid waren, had je dus geconcludeerd dat we met zn allen moeten kopen? Wat met Buy low, sell high?

  • Cannabis wordt wel een hele interessante markt, maar dat heeft nog wel een paar jaar nodig. Nu wordt er nog veel gehyped, zoals de maand toen Canada het ging legaliseren, waarna de koers weer inzakt. Maar het is nu nog een kleine markt, maar wel met enorme potentie.
    ⚠️ Let ook op dat waarderingen van bedrijven in geen verhouding staan tot hun huidige omzetten, maar puur op de toekomst zijn ingesteld waardoor waarderingen echt belachelijk hoog zijn (zeker voor de laatste correctie van 20%)
    Ik was nu net bezig met onderzoek te doen naar dit onderwerp om er binnenkort een video over te maken. Iets uitgebreider dan deze, maar ik neem de informatie hier mee 👍

  • Ik ben roker en rook al 41 jaar, Als het zo slecht is haal het dan van de markt, maar ja de staat verdient eraan en geen angst dat ik mijn pensioen niet haal dat geld betaald de staat wel terug als je stopt met werken op je 60 uitkering 😂 moet ik werken? Ok geef mij een baan die mijn gezondheid aan kan en mijn leeftijd

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *