beleggen met ETF’s in 2022 | Update 1e kwartaal


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Meld je aan voor de ETF mailinglijst
Word Tientjeslid van Markets Are Everywhere
Info over het ETF Only, Basis en VIP lidmaatschap
Indexbeleggen met VanEck

De video beleggen met ETF’s in 2022 van 16 november is inmiddels meer dan 4.200x bekeken, het beste resultaat van Markets Are Everywhere tot nu toe. De boodschap is duidelijk: we gaan meer ETF video’s voor je maken.

De eerste video in deze nieuwe serie is een vervolg op de video van 16 november. We bespreken de rendementen in het eerste kwartaal van 2022 aan de hand van de Watchlist ETF, laten nog eens zien hoe eenvoudig beleggen met ETF’s eigenlijk is en leggen de basis voor de video’s die nog gaan komen.

#ETF #beleggen

                                                                     

4 ReactiesReageer!

  • Bedankt voor alweer heel informatieve video. Klein vraagje: het is me niet helemaal duidelijk hoe het totaal rendement berekend werd op de dia Vergelijking Vermogensbeheer.

  • Ik heb toen ik begon met ondernemen mijn pensioen gaan opbouwen via BND. Op zich prima, maar sinds ik beleg wel een beetje spijt van. Via DeGiro, of andere brokers, kan je ook pensioenbeleggen met bijvoorbeeld ETFs. Misschien toch maar eens daar voor gaan..

  • Hi JP, dank voor de show. Heel blij dat broad commodities op de lijst komen. De index brak door een lange termijn dalende toppenlijn. Voorlopig blijft dit door de inflatie, suppl chain disrupties en simpelweg omdat er veel te weinig is geinvestered in nwe produktie, een zeer veelbelovende categorie. Ik kocht 02 feb en zit nu op 46%. Stygt nog dagelijks.
    Daarnaast agriculture zeer inflatievast en zeer lucratief. 4 febr geopend en nu 34%. Alles in euro ! Beiden van Wisdom Tree etfs. Denk dat Van Eck dat ook wel heeft, deze thema's.
    Tevens kan het beleggen in emissierechten een welkome ongecorelleerde belegging zijn tov aandelen/ obligaties. Het blijkt dat de omslag naar vergroening gepaard gaat met enorm beslag op fossiele brandstof(verbranding) = emissierechten nodig. Daarvoor heb ik Wisdom Tree carbon onlangs gestart.
    Succes!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *