beleggen voor inkomen


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
De meeste particulieren beleggen voor de hobby. Natuurlijk hoopt iedereen op een klapper, maar een hobby mag geld kosten en dat doet beleggen dan ook.
Wil je het anders doen, dan moet je er ook anders in staan.
beleggen voor inkomen is een heel andere insteek. Je gaat dan veel meer voor zekerheid en rendement. In feite kies je dan veel meer voor de breedte en degelijkheid.
Dat vergt een heel andere mentaliteit. Niet iedereen kan of wil dat.
beleggen voor inkomen zorgt er in feite voor dat je een tweede bron van inkomsten gaat creëren. Je maakt jezelf onafhankelijker.
Niet veel mensen is het uiteindelijk gegeven om zo ver te komen dat je uiteindelijk kan leven van je investeringen…
Aan de andere kant… Pensioen is in feite ook dat. Heel veel mensen is het gegeven te leven van hun pensioen. Ook daar spaar je je hele leven voor. Je wilt alleen niet weten hoe groot de hap is die de pensioenmaatschappij uit je vermogen heeft genomen…

#levenvanbeleggen #rentenieren #beleggenvoorinkomen

Disclaimer: Dit is geen beleggingsadvies. Doe je eigen onderzoek voor je beleggingen doet. Ik heb aandelen in de uraniummijn hoek.
Ik kreeg geen vergoeding om deze video te maken.

                  

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *