Beurs Update & aandelen Verkopen [20 maart 2020]


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Beurs Update & aandelen Verkopen [20 maart 2020]
👇Kijk hieronder voor meer informatie en links👇

Het is onrustig op de beurs de laatste weken. Zeker de laatste week is het het zelfs ZEER onrustig op de beurs. Dat is de reden dat ik nu regelmatig video’s ga maken met een update van de beurs.

In deze video bespreken we het nieuws van vandaag. De koersen maar ook 3 nieuwberichten over het Duitse noodplan van 500 miljard, het aankomend faillissement van Vapiano en de agenda voor volgende week. Daarnaast kijken we in deze video naar aandelen verkopen. We beleggen voor de lange termijn maar soms wil je toch een aandeel verkopen. Hoe verkoop je aandelen? Bijvoorbeeld via DEGIRO.

★★★ AANRADERS ★★★
💰 DEGIRO:
💰 FlatEx:
💰 BinckForward:

Meer aanbevelingen:

★★ Besproken onderwerpen★★
Koersen IEX:

Noodfonds Duitsland:
Faillissement Vapiano:

⚠️ PRAAT MEE in de DISCORD Chat van eenPassiefInkomen ⚠️

#aandelen #verkopen #beurs

💰 OVER EENPASSIEFINKOMEN ✅
Via eenPassiefInkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Ik wil dit bereiken door gebruik te maken van passief inkomen, een inkomen waarbij je niet per uur betaald wordt maar voor de waarde die je geeft, zodat je ook geld kunt verdienen terwijl je niet werkt.

Via onder andere dit Youtube kanaal deel ik mijn voortgang richting deze toekomst met alle stappen die ik onderweg maak. Hiermee hoop ik de kijkers/abonnees te inspireren en motiveren om zelf ook stappen te zetten naar een toekomst waarin zij financieel onafhankelijk kunnen zijn (door gebruik te maken van een passief inkomen).

Door maandelijks een deel van mijn inkomen te beleggen en de juiste (financiële) beslissingen te maken zie ik mijn vermogen de laatste jaren met flink groeien met gemiddeld 35% per jaar. Dit betekend dat mijn vermogen harder groeit dan ik inkomen verdien.

👉 NOG GEEN ABONNEE? Abonneer je nu en mis geen enkele video meer die jouw toekomst kan veranderen! 👈

★★★ SOCIAL MEDIA ★★★
WEBSITE:
INSTAGRAM:
FACEBOOK:

★★★ BOEKEN ★★★
Total Money Makeover
Rich Dad, Poor Dad
I Will Teach You To Be Rich d

30 ReactiesReageer!

 • vraagje: ik wilde op degiro 1000 aandelen twv 0,18 (euro 180) open met genoeg vrije ruimte. Ik krijg elke keer een melding dat de kosten veel hoger terwijl de transactie kosten slechts 7.10 euro waren.
  Ik kom die 1000 aantallen wel kopen maar alleen gespreid.
  Ik ben nu wel meer kwijt aan transactie kosten omdat dit nu in 5 of 6 orders hebben moeten doen.
  Weet jij wat hier gaande is?
  Word ik hier Door Degiro opgelicht??
  Ik heb dit probleem niet met flatex. Geen transactie kosten en mijn orders worden normaal uitgevoerd.
  Graag je reactie indien mogelijk.

 • Ik raad iedereen aan om te shorten zolang deze markt doorgaat. Dat kan gewoon naast het kopen van aandelen waarvan je denkt dat ze goed geprijsd zijn. Voor wie interesse heeft, laat maar weten, ik leg het graag uit

 • Interessante video weer! 🙂

  Welke websites gebruik jij om aandelen te analyseren (de balans van een bedrijf)?
  Strategische keuze 1/5de in ETF's en de rest in losse aandelen?

 • Heel erg bedankt voor het uitgebreide antwoord op de vraag hoe aandelen te verkopen! Is Flatex dan voor kleinere beleggers eigenlijk een betere broker? Omdat het bij Flatex gratis is een postitie te openen, als het klopt wat ik gelezen heb…. Gefeliciteerd met de 10k abbonees!

 • Bedankt voor de video! Het viel me echter op dat je weinig tot geen aandelen hebt die een dividend uitkeren. Is dit een bewuste keuze, of gebruik je hier misschien een andere broker voor? 
  Ook zijn Basic Fit en Tesla aandelen die ik in de gaten houd die jij in jouw portefeuille bezit, maar nu ivm het virus zou je verwachten dat deze aandelen nog meer gaan dalen doordat de omzet flink daalt (geen fitnesscentra open en stoppen autoproductie). Hoe zie jij dit? Alvast bedankt!

 • Zou je eens een video willen maken over het hele proces wat je doorloopt voordat je een aandeel koopt? Zo heb je al eens een video gemaakt over sites die je gebruikt, maar dan heb ik het vooral over bepaalde dingen die je checkt, zoals jaarverslagen, koers, nieuws, statistieken etc.

 • Hoi, Je laat zien hoe je een aandeel kan verkopen….Dat is makkelijk.
  Hoe zie je hoeveel winst of verlies je hebt gemaakt?
  Welke programma's gebruik jij hiervoor?
  Of gebruik je een excel lijstje?

 • Ik denk als je zo doorgaat je kanaal flink gaat groeien. Waarom? 1. Goede onderwerpen, 2. sympathiek, 3. je reageert goed op comments, 4. kwaliteit videos zijn goed. !! Top ga zo door en succes.

 • Toen je het had over de Duitse Noodfonds. Die is er voornamelijk denk ik voor Industrie & Banken. Vooral banken ook, want Duitse banken staan er niet goed voor. Wie wil nog aandelen van Deutsche Bank? Een gigantische bank dat op het randje staat van omvallen. Alleen zal de Duitse overheid dat nooit laten gebeuren, want dat betekend een doodslag voor Duitsland.

 • ik lees van heel veel mensen die zorgen maken dat ze rood kunnen komen te staan?
  kan iemand mij uitleggen hoe je zo ver komt om rood te komen staan? en op welke manieren is dat mogelijk

 • Hey hey, ik heb eens een vraagje. Ik zou graag overzichten krijgen met de verschillende aandelenkoersen die ik zou willen volgen. Allemaal schermen naast elkaar, waar kan ik dat vinden?

 • Hey Ruud, het valt me op dat je veel van je aandelen op de Amerikaanse beurs gekocht hebt. Waarom prefereer je die boven de Europese beurzen zoals de XET?

 • Consumentenvertrouwen en de olievoorraden worden wel cruciaal.
  -15% de week uit (of erger) zou mij niet verbazen (zeker nu met de herweging van de AEX per aanstaande maandag).

  Wellicht een idee voor een volgend filmpje, uitleg over herweging van indexen (gevolg van dalers , gevolg van stijgers etc.) Zeker voor nieuwe lange termijn beleggers kan dit soms grote gevolgen hebben (zeker tijdens een herweging in een bearmarket).

 • Zou je eens een video kunnen maken over hoe je een aandeel beoordeeld en dan met namen uitleg over hoe je de balans bekijkt en waar je bij het beoordelen van de balans allemaal op let ? of heb je daar al een video van, ik heb het zo snel niet kunnen vinden.

 • Hi Ruud, bedankt weer. Waar ik meer van wil weten als ik ga verkopen is wat ik in de status zie van het aandeel. Bijv: +/-, totale w/v, onger w/v, onger w/v %, gerealiseerde w/v. Mijn boerenverstand zegt mij om als ik wil verkopen deze het gunstigst is als alles op groen staat. Klopt dit? Gr, Rafaël

 • Hoi Ruud. Wat super uitgelegd👌
  Maar nu heb ik toch 1 vraagje over de verkoop van mijn aandelen. Want ik heb er aantal bij de shell maar voor verschillende koersen gekocht. Bijv 100 voor 11,37 , 50 voor 12,31 , 30 voor 14,61 en 68 voor 15,03. Nu wil ik alleen die van 15,03 verkopen. Hoe doe ik dat? Hoop dat je mij kunt helpen😁

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *