Beursgenoteerd DGB GROUP en beleggen in CO2


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Het eerste wereldwijde klimaatverdrag is van de Verenigde Naties (VN) uit 1992. Daarna volgende het Kyoto-Protocol uit 1997. Hierin staat dat de emissiereducties van land tot land verschillen en onder elkaar verhandeld kunnen worden. Dit was de de geboorte van verhandelbare CO2-emissiereducties.

In de afgelopen drie decennia is er meer en meer aandacht voor milieu omdat de wereldbevolking van een kleine 5 miljard naar bijna 8 miljard gestegen. Hoe wij eten is in de afgelopen 50 jaar meer veranderd dan in de 10.000 jaar daarvoor. De impact op de natuur is groot. Op landelijk niveau gebeurt er daarom veel, maar bedrijven nemen ook hun verantwoordelijk.

CO2 is de rekeneenheid geworden voor impact op de wereld. Impact op de natuur. Steeds meer organisaties worden CO2-neutraal. Dat doen zij door hun emissies naar netto nul te brengen – in het Engels net zero.

Plastic, olie, karton, gas, papiergebruik hebben een impact op het milieu.
Alle bedrijfsactiviteiten hebben deze negatieve impact. Er zijn ook activiteiten die bedrijven ondernemen die een positieve impact hebben.
Het planten van bomen. Het tegengaan van droogte en ontbossing. Dat heeft een positieve impact. Als wij een hectare bos aanleggen onttrekt dit tonnen CO2 uit de lucht om dat de bomen de lucht zuiveren. DGB helpt bedrijven CO2-neutraal te worden, door hun positieve impact te vergroten. Wij leveren deze positieve impact voor bedrijven die netto nul co2 willen bereiken.

Meer informatie op l

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *