Beursspel TV (afl.8): ‘Stijgende olieprijzen gaan economische consequenties hebben’ #Beursspel2022


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Speel mee met het RTL Z Beursspel en word beter in beleggen:

Wekelijks blikt beleggingsexpert Jim Tehupuring in een paar minuten terug op opvallend beursnieuws. Deze week draait het om de stijgende olieprijzen. Of het slim is om anno nu in dit type aandelen in te stappen, legt Tehupuring uit.

Nieuw dit seizoen is de serie ‘Hoe beleg jij?’ Beursexpert Janneke Willemse gaat langs bij finfluencers, influencers binnen de financiële wereld die hun beleggingskennis delen. Deze week gaat Willemse voor beleggingstips langs bij Pim Verlaan, software-ondernemer en maker van de podcast ‘Jong beleggen.’ Hoe heeft hij leren beleggen? Hoe pakt hij het aan? En hoe ziet zijn portefeuille eruit?

De uitzending wordt door beurscommentator Durk Veenstra en beleggingsexpert Jim Tehupuring afgesloten met hun lessen van twintig jaar beleggen. Tips die tijdens het RTL Z Beurspel en op de beursvloer goed van pas komen. 

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

                                                                        

3 ReactiesReageer!

  • De economie groeit altijd, dat is het uitgangspunt. Wat als dat de komende 15-20 jaar niet zo is.. Het lijkt ook geen prioriteit meer te hebben. Ik hoor alleen maar om mij heen dat economische groei moet plaats maken voor klimaat en stikstof.. Is dit een ondenkbaar scenario of moeten we hier toch mee rekening houden. Dat vraag ik mij wel eens af..

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *