‘BUY THE DIP’ KAN VERKEERD UITPAKKEN


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel bux:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Buy The Dip hoor je vaak voorbij komen. Daar wil ik het vandaag over hebben.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#aandelen
#INVESTEREN
#beleggen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

11 ReactiesReageer!

  • Dollar Cost Average. Dat heeft me ook gered met de huidige crypto crash, nu de prijzen op hun laagst staan heb ik nog steeds geld over om steeds een beetje bij te kopen.

  • De “Charlie Munger” methode zoals bij Alibaba vind ik wel mooi. Starten met de 1e aankoop bij een prijs ver onder de werkelijke waarde. Als het aandeel nog verder zakt, dan de inzet verdubbelen. En als het aandeel nog verder daalt, dan nog een keer verdubbelen. Een soort dollar cost average, maar met een multiplier.

  • Diversifiëren mensen. Deel aandelen, deel commodities (goud/zilver minimaal), Crypto, klein deel crowdfunding, wellicht nog een klein deel participatie via je werk en deel cash. Zo kom je correcties/crashes makkelijker door en dca toepassen op alle onderdelen. Tot nu toe heb ik amper verlies door goede spreiding.

  • Ik vond dit een heel lastig deel van beleggen. Hoeveel cash houd je achter en wanneer ga je het gebruiken zonder dat de emotie de overhand neemt. Omdat ik nog niet heel lang beleg (nov 2020 ) is het nog een test maar ik doe het als volgt : Ik heb mezelf ten doel gesteld om van alle inleg die ik doe 30’% extra apart te houden op mijn spaarrekening. Dit komt vrij als er een grote daling is op een index . ( bij 12 % daling tov de ATH van de index komt de eerste 20% van het gespaarde bedrag vrij te vallen om extra inkopen te doen. Dan bij 20% de volgende 20% en dat elke 10% lager tot de laatste 20% eruit gaat hij -50% . De pot wordt weer aangevuld middels de normale maandelijkse inleg . Zo houd ik geld om in stapjes bij te leggen . Eerste target is onlangs gehit nu dus nog 80% in m’n noodfonsje aanwezig .

  • Je hebt hier wel gelijk in wat mij betreft.
    De markt is efficiënt en alles keer uiteindelijk naar een reële waarde terug. Aangezien veel aandelen het afgelopen jaar veel te duur waren kan het best wel eens 15 jaar duren voordat sommige aandelen weer hun ATH behalen, als ze dan nog bestaan…..Als een buy the dip aadeel niet binnen een jaar genoeg stijgt, verkoopt vrijwel iedereen het weer uit teleurstelling. Er is altijd en goede reden waarom het aandeel die prijs heeft. Buy the dip is ook vaak een zinkend schip, zoals Inovio, Teladoc Health, Huya leert mijn eigen ervaring. En wie wil er nou een zinkend schip redden ? Overreacties zoals bij Shell, ING b.v. tijdens Corona in maart 2020 bleken mooie buy the dip aandelen. Maar ja….dat is achteraf. Het risico op faillissement ligt ook nog op de loer.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *