DEZE SECTOR IS BOOMING DE KOMENDE JAREN – ZEER INTERESSANTE aandelen VOOR JE aandelen PORTEFEUILLE


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
We gaan het in deze video namelijk hebben over cloud computing. Volgens een artikel op Yahoo Finance groeit de markt van de cloud computing van 445 miljard dollar in 2021 tot 947 miljard dollar in 2026.
Een van de redenen hiervoor is dat bijna iedereen tegenwoordig in de cloud zit natuurlijk. Kantoren staan niet meer vol hard- en software, want bedrijven hebben overal toegang toe via externe cloudplatforms.
Door de komst van corona in 2020 zijn we nog sneller overgegaan op de cloud en is er haast nergens meer een harde schijf te bekennen.
Dankzij deze technologische revolutie zijn we anders gaan werken, studeren, communiceren en streamen. Je kunt zeker zeggen dat de cloud here to stay is. Technologie zal de komende jaren absoluut big business zijn en cloud computing hoort daar ook zeker bij. Toch is de koers van veel cloudaandelen de afgelopen maanden gedaald maar dat geldt eigenlijk voor alle tech aandelen en we kennen natuurlijk allemaal wel de redenen voor die dalingen. Maar ik ben van mening dat je op de lange termijn, en ik ga er vanuit dat de meesten van jullie een lange horizon hebben wat beleggen betreft, zeker goed zit in deze sector en in deze video gaan we een aantal bedrijven bespreken die naar mijn idee de moeite waard zijn om in te investeren. Zelf ben ik ook aan het investeren in dit soort bedrijven via mijn groei portefeuille bij bux Zero. Daarvan plaats ik wekelijks update video’s dus als je dat leuk vind om te volgen, abonneer je dan zeker even op dit kanaal.

Enkele bedrijven die ik in deze video bespreek zijn: Amazon, Oracle, SAP en Nvidia.

——————-
Je kunt me ook volgen op Instagram:

——————-
De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens bux Zero.
Word net als ik belegger met bux Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.
——————-

Disclaimer:
beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.
De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *