Eerste reactie op Oorlog Oekraine – Gevolg: aandelen / Bitcoin / Goud / Gas / Olie


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Laat je reactie onder de video achter, zo leren we van elkaar!
📰 Artikel ABN AMRO: 📰
👨‍🎓 GRATIS Minicursus beleggen: 👨‍🎓

Afgelopen nacht is Rusland begonnen met een aanval op Oekraïne. Allereerst wil ik zeggen dat de gevolgen voor de aandelenmarkt e.d. natuurlijk van ondergeschikt belang zijn, mijn gedachten gaan uit naar iedereen die door deze aanval getroffen wordt.

Toch verwachten veel kijkers content van mijn kant, om mijn kijk en mening op de situatie te delen. Daarom deze eerste reactie in deze video. We kijken onder andere naar de aandelenbeurs, bitcoin, goud, gas en olie.

💬 Onze Discord Chat: 💬
💰 aandelen kopen bij DEGIRO (tip): 💰
🔷 Crypto kopen bij Bitvavo: 🔷
🥇 Fysiek goud kopen bij GoldRepublic: 🥇

Disclaimer:
beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
De inhoud van mijn media is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. Niets dat ik schrijf of bespreek mag worden opgevat als investerings, juridisch, regelgevend, boekhoudkundig, fiscaal of ander soort advies.

Om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen ben ik graag open over de posities die ik zelf bezit. Besproken posities in deze video die ik zelf bezit zijn:
– VWRL
– Bitcoin
– Goud

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Meer informatie over mijn samenwerkingen en vergoedingen vind je op mijn website onder /

18 ReactiesReageer!

 • Nadat beleggers het in 2021 zo goed hadden gedaan ben ik in januari dit jaar begonnen met beleggen, via rabo beheerd beleggen actief. 20k + €750,- p.m. op zeer offensief. Voor mijn dochters over ca. 15 jaar, voor studie of iets anders.. Inmiddels sta ik zo'n 7% in de min in nog geen 2 maanden en ik ben bang na vandaag nog fors meer.

  De markt is niet te voorspellen, maar als onervaren belegger vraag ik mij af, bestaat er alsnog een goede kans dat het jaar met winst wordt afgesloten of is die kans nu al erg klein? Bij het openen van de rekening werd mij al aangegeven dat ik in een zeer slecht scenario tot 35% zou kunnen verliezen in een jaar, maar dat de kans dat ik met verlies zou eindigen over 15 jaar wel erg klein was. Dat probeer ik voor ogen te houden. Ik heb dan ook niet de intentie om het geld eerder van mijn rekening te halen, maar als zzp'er heb je nooit zekerheid.

  P.s. Inmiddels heb ik via jou link ook een account bij degiro, maar daar heb ik nog maar €300,- op gestort. Achteraf had ik waarschijnlijk beter niet voor de Rabo gekozen, maar voor degiro met een fors hoger maandelijks bedrag.

 • Ik zie niet welke aandelen het zijn over ruwe olie en gas? Waar kan je die verhandelen? Gaat niet op gewone brokers zoals giro zeker?
  Waarom zien we zo weinig filmpjes?
  Waarom geen portefeuille overzicht elke maand?

 • Hey Tim!

  Fijn dat je een video maakt over dit topic, er zijn een hoop belegging kanalen op YT maar ik neig toch altijd weer hier te komen om mijn kennis te updaten 😁

  Mijn strategie was en is nog steeds een meer jaren plan (20 jaar) en DCA… Dus ik zet het nieuws gewoon af en ik blijf (saai) door investeren.

 • Ik waardeer de video's die Tim maakt over veranderende situaties in de wereld. Deze video is daarom ook wel een soort van vanzelfsprekend. Ik vind het alleen stuitend om te zien dat er mensen zijn die zich druk maken dat ze wat geld "verliezen" Ook al verlies je het pas echt als je zo dom bent om te verkopen. Serieus, zijn deze mensen nu gewoon ontzettend egocentrisch of weten ze niet waar ze mee bezig zijn? Ik sta ook dik in het rood maar kan er niet mee zitten. De markt herstelt zich toch wel weer en ik heb uitsluitend belegd met geld dat ik kan missen. Waar ik wel heel erg mee zit is dat een vredelievend souverein land is aangevallen door de Russen en geen schijn van kans maakt. Talloze onschuldige slachtoffers en mensen die huis en haard moeten verlaten en NIETS MEER HEBBEN! Nee laten we ons druk maken dat we het zo zwaar hebben op de beurs. Een bijkomstigheid dat voor ons maar tijdelijk is. Sta er even bij stil wat er in godsnaam aan de hand is, notabene in Europa. Wie zich aangesproken voelt mag zichzelf eens goed in de spiegel aankijken.

 • Goede video weer Tim!

  Waar koop jij je goud positie? ben zelf al een tijdje aan het nadenken om ook wat geld in goud te investeren alleen weet niet zo goed via welke weg. Bedankt alvast!

 • Goed gezegd aan het begin. Ik snap echt niet dat mensen meteen aan hun portfolio denken bij zo'n verschrikkelijke gebeurtenis. Egocentrisch en walgelijk.

 • Agriculture in Rusland …… Binnen nu en 4 week moeten alle boeren daar hun granen gaan zaaien ………….. Hier is de hele wereld afhankelijk van.
  Vul het maar in als het om voedsel gaat!!

 • Leuk filmpje! Heel interessant. Je hebt het erover dat je meer lange termijn kijkt. Waar hoop je op dan qua koersstijging over 20-30 jaar?

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *