GAAN DE aandelen NOG STIJGEN IN 2022?! WAT TE DOEN TIJDENS ENE BEARMARKET!


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Welkom terug bij een nieuwe video. In deze video ga ik het hebben over het sentiment op de beurs. Ontzettend veel mensen zijn veel geld verloren in de afgelopen maanden en de vooruitzichten zijn ook niet echt optimaal. Daarom leek het mij een geschikt moment om te gaan kijken naar de huidige markt en een strategie voor de komende jaren. Laten we beginnen.

De Amerikaanse aandelenmarkten boekten de slechtste kwartaalprestatie sinds de marktcrash begin 2020. De S&P 500 verloor bijna 5% tijdens de periode januari-maart en heeft als zodanig de angst losgemaakt over het vooruitzicht van een veel diepere marktcrash in de nabije toekomst.

Het lijkt er inderdaad op dat beleggers in de loop van het kwartaal geleidelijk het idee van een marktcorrectie koesterden, met een recent S&P Global Market Intelligence-rapport waaruit bleek dat de korte rente in de S&P 500 tussen het einde was gegroeid van 2,09% naar 2,2%. van 2021 en half maart. Gezien de seismische gebeurtenissen die zich tijdens het kwartaal hebben voorgedaan, is dit groeiende bearish sentiment misschien begrijpelijk. Inflatie in de VS op het hoogste punt in 40 jaar, obligatierendementen die beslissend op de loer liggen, volledig militair conflict in Oost-Europa, rentetarieven die opnieuw stijgen en de aanhoudende problemen in de wereldwijde toeleveringsketen kwamen allemaal samen en zorgen voor grote zorgen bij beleggers.

Velen zijn het er echter over eens dat het onwaarschijnlijk is dat de aandelenmarkt de komende jaren weer zo’n geweldig rendement zal laten zien. Een van de meest relevante waarschuwingssignalen dat de aandelenmarkten oververhit raakte de afgelopen jaren, kan worden afgeleid uit de koers-winstverhouding.

Volgens cijfers van Nasdaq ligt de PE-ratio voor de S&P 500 al meer dan een jaar rond de 25 of hoger – de enige andere keren dat dit niveau consequent werd overschreden, was tijdens de wereldwijde financiële crisis en tijdens de dotcom-zeepbel van de jaren 2000. En hoewel de PE-ratio voor de benchmark sinds eind 2021 marginaal is afgekoeld, blijft deze op historisch hoge niveaus.

Maar hoewel dergelijke indicatoren inderdaad rood lijken te flitsen van een naderende marktcorrectie, is het ook de moeite waard om de rol te erkennen die overheden hebben gespeeld – en schijnbaar blijven spelen – bij het voorkomen van zowel een diepe en langdurige economische depressie als het ondersteunen van de financiële markten. Door de economie te injecteren met extra waarde in de vorm van aankopen van staatsobligaties, komt er extra geld beschikbaar voor banken, wat op zijn beurt de leencapaciteit aan bedrijven en huishoudens kan vergroten. Door te anticiperen op een uitbreiding van de bedrijfsvoering en de uitgaven van huishoudens als gevolg van deze toegenomen leningen, hebben beleggers meer aandelen kunnen kopen, in de verwachting dat bedrijven hun verkoop zullen uitbreiden. De daarmee gepaard gaande renteverlaging betekent ook dat beleggers in hun zoektocht naar voldoende rendement hun blootstelling aan aandelen vergroten. Dit was ook de grote catalysator van de afgelopen jaren in de markt.

Redelijkerwijs zou kunnen worden gesteld dat de aanhoudende bullmarkt sinds de crash op zijn minst gedeeltelijk te wijten was aan het versoepelingsbeleid van de Federal Reserve.

Maar de afgelopen maanden is alles aan het dalen en ziet de wereldwijde economische situatie er niet echt goed uit. Hoe nu verder en wat te doen.

Betaal geen COMMISIEKOSTEN over je eerste 1000 euro op Bitvavo in de eerste week met deze UNIEKE link!

Bedankt voor het kijken naar deze video! Op dit kanaal leer ik je meer over het kopen van aandelen, over cryptovaluta & alles wat je financiele toekomst kan verbeteren!
Let op: Ik ben geen financieel adviseur en geef geen financieel advies in deze video’s!

Lijkt je dit interessant? Abboneer en laat een reactie achter!

1 ReactieReageer!

  • <Geweldige post Zeer gedetailleerde en beknopte video die je hebt gepost vriend, hou van je inhoud, het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven hervormen. Het is moeilijk voor iedereen die er tegenwoordig tegen is. Hoewel ik vanuit het perspectief van een handelaar denk dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwelingen/investeerders voor te lichten over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en je kunt niet zeggen of het zo is. als deze onzekerheid te bearish of bullish wordt, duwt deze onzekerheid de meeste handelaren weg en dwingt investeerders om vast te houden. omdat je als belegger manieren vindt om steeds meer munten te verhogen en op te waarderen, zou ons belangrijkste doel moeten zijn om winst te maken. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 4,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer Cameron Bryon. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via Telegram [ @Cameronsignals ] en op WhatsApp [ +12092884571 ]…

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *