Goed beleggen in onzekere tijden • #BeursInside


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Een speciale Beursinside vanaf het Probeleggen Symposium in Theater Spant. Presentator Roland Koopman interviewt Hoogleraar Finance aan de Business Universiteit Nyenrode Jaap Koelwijn en Siegfried Kok van beleggingsfonds OBAM. Wat zijn zaken die de markten werkelijk beïnvloeden. En hoe kun je een goede selectie aandelen maken? Twee vragen die Roland Koopman voorlegt aan zijn gasten.

                                                                                                               

4 ReactiesReageer!

  • De gespreksleider lijkt verdwaald in zijn eigen voorbereiding. Toch zonde met zoveel kennis aan tafel, niet het maximale uit gehaald. Hierdoor is het een verwarrend gesprek, dit merk je ook door de dynamiek aan tafel.

  • Het is niet heel moeilijk. Investeer in dingen die zeker zijn in onzekere tijden en investeer in dingen die onzeker zijn in zekere tijden. Ik raad iedereen aan om nu goud, zilver en Bitcoin in te slaan. De beurscrash gaat komen en heb het idee dat deze de allergrootste aller tijden wordt. Dan kun je maar beter iets vasthouden wat een materiële waarde heeft. Hoewel Bitcoin een uitzondering op de regel is.

  • Altijd grappig dat onder alle RTL Z filmpjes mensen pleiten voor bitcoins, goud en zilver (dat ze veel te hoog hebben ingekocht en wat ze nu voor een hogere prijs proberen te verkopen). Het domste wat je kunt doen is in bitcoins stappen. En aan goud en zilver heb je ook niet veel. Bijzonder ook dat vooral obscure internetpagina's altijd van die popups verschijnen over dat je nu in bitcoin moet stappen. Veelzeggend.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *