Grote zorgen over ‘beleggen’ met NFT’s


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Kassa 26-03-2022

Er moet zo snel mogelijk toezicht komen op de handel in zogenoemde Non-Fungibele Tokens, ofwel NFT’s. Steeds meer jongeren zien deze digitale objecten als een vorm van belegging en dreigen daardoor in financiële problemen terecht te komen. Zij worden beïnvloed door (f)influencers die hen een gouden toekomst in het vooruitzicht stellen.

12 ReactiesReageer!

  • Je kunt het hier eeuwig over hebben maar het is gewoon een piramidespel. De enige reden dat die dingen meer waard worden, is doordat anderen ook instappen. Daar kun je aan verdienen als je er op tijd bij bent, want je verdient dan aan diegenen die als laatste instappen en alles verliezen.

  • Bij een NFT is het plaatje niet eens van jouw, je krijgt alleen eigendom van een hyperlink die verwijst naar een plaatje op een server ergens in de wereld. Dus als de eigenaar van die server jouw plaatje verwijdert heb je een link naar een lege plek 😆. Voor mij dus NFT = "No Fucking Thanks".

  • Je zult maar Profits mislopen omdat je je kennis over NFT's vanuit kassa hebt gekregen. Dat is natuurlijk net zo erg, als REKT gaan omdat je je gek hebt laten maken voor een hype.

  • nft is een link die naar een pagina verwijst. Dus je bent niet eigenaar van een digitaal kunstwerk. Je hebt alleen het recht om die verwijzing door te transfereren naar een ander account. Snap je het nog?

  • Het sterft van de klojo's die door hun gescam en gelieg crypto een slechte naam bezorgen. Er zijn mijns inziens slechts een handjevol betrouwbare kanalen en mensen die eerlijk zijn over hun succes en niet over de rug van hun kijkers/volgers zichzelf verrijken. Figuren zoals die Joey zijn een een gezwel en daar kan de cryptowereld heel makkelijk zonder als je het mij vraagt. Aan de andere kant moeten mensen ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen en niet zo vreselijk naïef zijn door die blaaskaken blind op hun woord te geloven. FF dit en dat kopen en dan ben je morgen miljonair. Easy money, fast money het bestaat niet of, op zijn gunstigst, moet je vreselijk veel geluk hebben.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *