Herstelt de Economie? & 2 aandelen Bespreken


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Volg alle belangrijke ontwikkelingen live op Insta:

Meer beurscontent:

Word nu lid – (Kortingscode: LID99)

🧠 De Belegger Discord:

#beleggen #aandelen #investeren #geld #aandelenkopen #financieel

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een gedeelte) van je inleg verliezen. Dit kanaal is 100% expertise-vrij & mag niet worden beschouwd als financieel advies.

WEBSITE:
INSTAGRAM: /

10 ReactiesReageer!

 • Hi Rabi, ik heb een goed en sterk bedrijf waar je echt even naar moet kijken. Het bedrijf heet Evolution. Staat genoteerd aan de Nasdaq Stockholm. Koers staat op een heel aantrekkelijk punt ook op dit moment. Als je wilt kan ik je wat sturen van mij onderzoek.

 • Je ziet dat de beurs bijna 100% negatief correleert met de 5 year US bond yield. Ofwel de beurs wordt nu bijna volledig bepaald door de fed. Je kan kijken naar de prestaties van bedrijven en deze kunnen voor korte oplevingen zorgen (zie Apple), maar het sentiment wordt voornamelijk bepaald door de monetaire beslissingen die de fed zegt te gaan nemen.
  De vraag is dus of de inflatie tijdelijk is of niet. Ik denk dat China hierbij bepalend is. Gaan ze accepteren dat de fed de dollar ophoog praat en dus import vanuit China goedkoper maakt. Ik denk dat de strategie van de fed is om de suggestie van rente verhogingen te wekken, hiermee de dollar omhoog te praten en daarmee de inflatie omlaag te praten. Er is geen echte intentie om deze rente ook echt te gaan verhogen omdat dat tot stagnatie van US economie kan zorgen. Na 6 maanden zullen ze zeggen dat de politieke problemen met Rusland en China ervoor zorgen dat rente verhogingen niet goed zijn en uitgesteld zullen worden. maar het blijft natuurlijk allemaal lastig 100% te voorspellen.

 • Als je de epic economist moet geloven is het tijd om alles te verkopen. Aandelen, je huis, alles. Vervolgens een hutje ergens in canada ofzo te betrekken en zelf leven als een soort holbewoner door vuur te maken, te jagen ect jaja blabla en vergeet niet te flossen.
  Dit gaat wel heel ver, maar let wel.
  We zijn wel gewend geraakt aan continue stijging van alle assets waaronder aandelen.
  Ik kan mij nog heel goed een periode herinneren waarin beleggershypotheken heel normaal waren. Toen het vervolgens een langere tijd tegen zat kwamen mensen in de problemen. Hun schuld was door deze hypotheek bij verkoop groter dan toen ze begonnen met het inleggen.
  Soms is het verstandig even een stap terug te doen en dan maar even de boot te missen mocht het reboundsen.
  Ik zelf zorg voor spreiding en daarmee ook spreiding in currency. Dus niet alleen euro's of dollars maar dus ook edelmetaal en jawel een beetje crypto op een ledger kan geen kwaad.
  Ik zelf kan niet wachten totdat de rentes eindelijk verhoogd gaan worden, het is hoog tijd om de pleister eraf te halen en de wond wat lucht te geven. Maargoed de eu zit wat betreft renteverhoging in een nog lastiger pakket dan de vs. Aangezien we met verschillende landen te maken hebben met ieder zijn eigen cijfers qua inflatie ect.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *