Leer om te verliezen?! | Traden & beleggen


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Leer om te verliezen?! | Traden & beleggen

Welkom bij DoopieCash! Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere aandelen.

🔥

🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media:
Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:

🔥 Discord: De invite link staat op de homepage van

📧Vragen: info@doopiecash.nl
___________________________________________________________________

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde.
Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#traden #beleggen #doopiecash

21 ReactiesReageer!

 • Bedankt voor de video! Volgens mij zit er een vlekje op de lens.. Chris is iets scherper dan Berry. En dan bedoel ik niet mentaal 😉

 • Wederom een goeie video. Klonk bekend van 2017 op toppen te kopen. Het geluk kon niet stuk (dacht ik) helaas van korte duur. Gelukkig sinds vorig jaar geen verlies meer en kleine beetjes winst en dit jaar lekker in de groene cijfers. Oefening kost tijd en geduld wordt uiteindelijk beloond!!! Mede dankzij jullie. Top mannen!!

 • Je wil niet weten hoeveel geld ik heb verloren, toen ik was begonnen met beleggen.
  Ik ben naar de casino geweest, binaire opties gedaan, CFD beleggen, verkeerde strategie hanteren bij aandelen.

  (Maar ik gaf niet op), ik wist dat er een manier was, die mij inzichten zou kunnen geven.
  De verliezen die ik maakte, zag ik niet als verliezen, maar als een investering in kennis, inzichten en ervaring.

  Mijn favoriete belegging is crowdfunding, door deze belegging leerde ik heel anders naar de economie te kijken, en ik begon inzichten te krijgen in risico management, ik begon te denken als een bankier!

  Nu ben ik hard op weg mijn geld terug te verdienen die ik heb verloren, en als ik het over een paar jaar helemaal terug heb verdient, en ik maak dan € 1,00 winst? dan gaat de champagnefles open!

 • Het was weer een leerzame video kerels. In het verleden heb ik ook wat geld verloren met leveraged cfd's en ik ben er mee gestopt. Ik ben een aantal weken geleden weer begonnen met traden. Mijn doel is nu gewoon om zoveel mogelijk trades met winst te sluiten. De hoeveelheid winst is daarbij niet belangrijk, ik probeer safe trades met 5% winst te maken. Pas wanneer ik structureel winstgevend kan traden ga ik me focussen op hogere inzet.

 • Ha mannen.
  Mij is ook iets soort gelijks als in de eerste vraag overkomen.
  Ik zat op 0.3 btc en ging beginnen met die 1%. Ik zat al na een week op de 0.313, maar doordat ik te veel risico nam zit ik nu op 0.2 btc. Ik maakte mij hier zorgen over (zeker omdat het een groot bedrag is voor een 14-jarige) en ben gestopt. Nu ik deze video weer zie, ben ik weer gemotiveerd om door te gaan, maar voordat ik dat ga doen maak ik een trade-plan samen met mijn vader waarin wij ook rekening houden met de risico’s die ik neem.
  Vallen en weer opstaan!
  Bedankt voor deze video!

 • Gister voor het eerst in tijden tv gekeken. SBS: Steenrijk / Straatarm. Die vader uit dat rijke gezin was ook trader. En arme mensen ‘hoorde je gister ook weer’ maken vaak de denkfout dat rijke mensen geld uitgeven als water. Dat is vaak pas na 20/30 jaar lang investeren. Rijke mensen die hebben vaak uren onderzoek gedaan voor zei in een project geld steken. Vrienden van mij ook zeggen: Waarom verkoop je nu niet je bitcoin en koop je een Mercedes of zo. Ja zou kunnen maar heb een zeer betrouwbare Mazda3 uit 2004 en rijd prima. Met de investeringen die ik nu doe wil ik op me 40ste miljonair zijn. Dit is realistisch en mogelijk voor vele maar dan moet je wel de discipline hebben om het relatief zuinig aan te doen. Dus geen dure vakantie’s, uit eten, merk kleding. Enz enz. 😉✌🏼

 • Alles gaat met geduld en niet hebberig zijn. Ook in de Fomo van 2017 ingestapt. Had ik mezelf maar een jaartje studie gevolgd ipv er in gaan zonder er iets van af te weten. Nu doe ik 't gedoceerd en sta er nu toch goed voor. Alleen nieuwe aanwas in de volgende Fomo gaan waarschijnlijk ook dezelfde fouten maken

 • Thx voor wederom een leuke video heren! En leuke opzet om vragen te beantwoorden die zijn binnengekomen( erin houden af en toe zou ik zeggen) daar leren mensen van. En keyword blijft: STOPLOSS STOPLOSS STOPLOSS STOPLOSS STOPLOSS gebruiken mensen!!!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *