MIJN aandelen PORTFOLIO – UPDATE MEI 2022


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Een update van mijn aandelen portfolio in de eerste maanden van 2022 🤔
💰 GRATIS AANDEEL via bux Zero tot 200 euro
💶 Ontdek, analyseer en waardeer aandelen via Beleggertools

beleggen doen we om geld te verdienen op de lange termijn. Maar hoe gaat het mijn mijn aandelen? In deze video een portfolio van mijn aandelen portfolio bij DEGIRO. Ik bespreek welke aandelen ik heb, welke posities zijn verandert en vooral waarom ik ze verandert heb.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 beleggen via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via bux Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Introductie
00:46 Portfolio
15:00 Conclusie

#beleggen #investeren #aandelen

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

15 ReactiesReageer!

  • Waarom heb je 10k onttrokken van je DeGiro rekening? In deze tijd van negatieve beurssentiment en dalende koersen kan je het geld toch juist goed gebruiken om te investeren?

  • Waarom niet meer dividend aandelen??? Vraagje gewoon. Als de indexen door de helft gaan zoals bij elke crisis, ga je echt veel meer verliezen. De indexen zoals in 2000 en in 2008 dan. Echt veel te veel tech naar mijn mening.
    Leuke video overigens 😉

  • Losse aandelen vind ik flauwekul. Zelfs als je goed onderzoek doet en alles in orde lijkt, gebeurt er altijd wel eens iets idioots op een onverwacht moment waardoor het aandeel plotseling nog maar 20 % waard is. Als het goed gaat word je overmoedig en ga je nog meer risico nemen en is later alsnog bijna alles weg. Kijk naar Just Eat, Alibaba, Coinbase, Philips, Huya, Nio, Teledoc Health, Roblox, Ark etf etc. Ik ben blij dat ik al snel in de gaten had dat het op lange termijn nooit lukt de index te verslaan. Ik heb haast alleen wide moat etf's en veel wereldwijd. Deze zakken bij een crash vaak maar de helft vergeleken met veel andere etf's. Alles wat veel aandacht krijgt (b.v. door o.a. YouTube protofolio'') en gehypt wordt koop ik extra niet.

  • Hoe denk je over tech aandelen zoals Nvidia en ASML? Beide met lange termijn visie en zou ze ook enkel aankopen te beginnen met enkele aandelen als ze beide nog wel wat zouden dalen. Hetzelfde zou ik ook willen doen met apple/microsoft en dan op lange termijn telkens bij ideale "koopmomenten" deze posities lichtjes uitbreiden, helaas staan de waarde aandelen zoals coca-cola en J en J voorlopig veel te duur want die wil ik ook graag in mijn portefolio.

  • Nio verkocht is wel jammer want heb je toch aardig verlies op geleden wat ik van eerdere video's heb gezien. Kan me heugen dat je toch ook wel fan was van dat aandeel toch?. Snap dat je niet teveel auto's wil in je portfolio, maar om dan zo maar met verlies te verkopen vind ik een aparte keuze.

  • Alle finfluencers claimen altijd voor de lange termijn aandelen te kopen en in de bedrijven te geloven. Nu gaat de beurs een keer flink naar beneden en in plaats van bij te kopen, verkopen ze de boel😂. Slappe hap

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *