Ondernemingsrecht: aandelen


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Vond je dit een leuke video en wil je helpen om BegrijpbaarRecht langer te laten bestaan? Abonneer dan op mijn kanaal en deel het kanaal met studiegenoten :). Je kunt tegenwoordig ook een donatie doen middels een tikkie, kijk op de website bij begrijpbaarrecht.nl/doneren

Zoektermen: ondernemingsrecht, rechtspersoonlijkheid, rechtsvormen, ondernemingsvormen, bv, nv, stichting, vereniging, kamer van koophandel, handelsregister, aansprakelijkheid, oprichting, ondernemers, ondernemen, nv, naamloze vennootschap, maatschappelijk kapitaal, geplaatst kapitaal, agio, obligo en opgevraagd kapitaal, raad van commissarissen, algemene vergadering van aandeelhouders, bestuur, ondernemingsraad, horizontale fusie en verticale fusie, afsplitsing, splitsing, ontbinding en omzetting. kapitaal, kapitaalbegrippen, maximaal kapitaal, preferente aandelen

Welkom op dit kanaal en leuk dat jij mijn video’s bekijkt!! Dit kanaal BegrijpbaarRecht is speciaal bedoeld voor rechtenstudenten. Het bevat meerdere kortere video’s over onderwerpen die aanbod komen tijdens de rechtenstudie. Neem ook eens een kijkje bij de afspeellijsten, o.a. rechtsfilosofie, strafrecht, rechtsgeschiedenis, privaatrecht, internationaal recht, bestuursrecht, Europees recht, rechtswetenschappen, ondernemingsrecht en nog veel meer!

Abonneer gratis op mijn kanaal om op te hoogte te blijven van nieuwe video’s. Ook super tof als je een reactie wilt plaatsen of een duimpje omhoog geeft als je video leuk vindt. Heel veel plezier met leren!

Neem ook een kijkje op mijn nieuwe website!! 🙂 Hier vind je onder andere veel studietips!

info@begrijpbaarrecht.nl

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *