Tag - CBD NE ME

Patches naftës CBD

Patch CBD – Alternativa me naftën CBD?

Kohët e fundit, kompania amerikane  NanoCBD   ka lëshuar Patch – et e tyre të CBD në treg.

Të  CBD Patches  janë availlable tani, dhe ata dorëzuar të gjithë botën, pa shpenzimet e transportit detar, duke përfshirë edhe në Holandë dhe Belgjikë.

PSE ZGJEDHNI SHKATET CBD?

CBD Olie Pleisters Patches

Avantazhi më i madh i një Patch CBD është se ajo liron direkt përbërësin aktiv (CBD) në qarkullimin e gjakut.

Patches transdermal japin një absorbim 10 herë më të mirë të lëndëve ushqyese

Studimet tregojnë se teknologjia e patch-it maksimizon sasinë e ushqyesve të absorbuar nga trupi.

Ekstrakti CBD është dorëzuar rregullisht transdermally, me fjalë të tjera përmes lëkurës.

Parimi punon njësoj si për shembull me arna nikotine.

Lirimi kohor: Punon 8 deri në 12 orë

Për shkak të madhësisë së tij të vogël, patch CBD mund të mbetet diskrete dhe punon gjatë gjithë ditës.

Alternativa më e mirë për Kapsulat CBD Oil dhe CBD

Ndryshe nga pilulat që duhet të tretet, patch CBD siguron trupin me ushqyesve në një bazë të ngadaltë dhe të qëndrueshme që mbështet shëndetin dhe mirëqenien.

Përmirëson gjendjen tuaj

Ata që përdorin arna tregojnë se ndihen më shumë energji, kanë një memorie më të mirë dhe fle më mirë.

Arka CBD janë të lehta për tu përdorur!

Pastrojeni copën në pjesën e prapme të lëkurës duke përdorur thonjtë tuaj.

Aplikoni patch në një zonë të pastër, të thatë në çdo pjesë të lëkurës me pak ose aspak flokë.

Lëreni patch të bëjë punën e saj ndërsa ju vazhdoni me ditën tuaj.

Hiqni patchin pas 8 orësh për të absorbuar plotësisht CBD dhe përsëritni çdo ditë.

Shumë njerëz mund të përdorin më shumë se një copë toke në një kohë (ne rekomandojmë që të mos përdorim më shumë se një copë toke në të njëjtën kohë).

CBD ndihmon në reduktimin e ankthit, i cili është i favorshëm për të ulur problemet e gjumit dhe për të përmirësuar cilësinë e dobët të gjumit.

Është treguar madje se CBD zgjat cilësinë dhe sasinë e gjumit dhe gjithashtu mund të përmirësojë pagjumësinë.

Kështu që ju mund, për shembull, të aplikoni Patch CBD gjysmë ore para se të shkoni në gjumë.

 

Produktet CBD Patch nga NanoCBD

 

Pyetjet e bëra shpesh

Cilat janë copëzat CBD?

Ato janë bimë barëra dhe lyerje minerale që mbahen në lëkurë. 
Ata mbështesin dhe përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien, siç janë: gjumi i përmirësuar, rritja e energjisë dhe më shumë.

Pse janë arna më të mira se pilula apo pluhura?

Shumë njerëz janë përdorur për të marrë vitamina, herbs dhe minerale në formën e pilula, kapsula dhe pluhura.

Megjithatë, studimet kanë treguar se teknologjia e patch-it është një mënyrë më efektive për të ofruar shtesë dhe lëndë ushqyese në trup.

A mund dikush të përdorë arna?

Po, të gjithë mund të përdorin arnimet CBD.

Asnjë recetë nuk është e nevojshme, sepse nuk ka për qëllim të shërojë sëmundjet, por thjesht të mbështesë shëndetin dhe mirëqenien.

Të gjitha arnimet janë të sigurta dhe të përshtatshme për t’u përdorur nëse ndjeken udhëzimet.

Nëse jeni shtatzënë, infermierë, keni probleme serioze shëndetësore ose po merrni ilaçe të caktuara, duhet të konsultoheni me mjekun tuaj ose një tjetër ofrues të kujdesit shëndetësor para se të përdorni arna të CBD ose ndonjë shtojcë tjetër ushqimore.

Ku mund ta vendos plagë CBD?

Llaçet CBD mund të vendosen në çdo pjesë të trupit që ka pak ose aspak flokë.

Megjithatë, ne rekomandojmë fushat e mëposhtme: kofshët, supet dhe mbrapa e sipërme. Ju lutemi mos i vendosni ato në fytyrë, kokë ose në organe gjenitale.

A do të irritojnë lëkurat e mia?

Flokët janë të dizajnuara për të qëndruar në lëkurën tuaj deri në 8 orë pa shkaktuar irritim ose siklet.

Nëse lëkura juaj reagon negativisht ndaj aplikimit të një patch CBD, menjëherë hiqni patchin dhe konsultohuni me mjekun tuaj.

Përveç kësaj, shpenzimet për patch-et janë rimbursuar për ju në sajë të garancisë së parave tona.

NanoCBD ka politikën që arna të mbështesin me mirëqenien tuaj dhe nuk do të thotë përvoja negative për ju.

A mund ta përdor këtë patch nëse jam shtatzënë apo me gji?

Megjithëse arna janë të sigurta për çdo individ të shëndetshëm, ju këshillojmë që të konsultoheni me mjekun tuaj ose me mjekun tuaj para se të përdorni produktet tona nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji.

A janë gluten free arna?

Po, copëzat tona janë 100% natyrale, jo sintetike, vegjetariane, organike, pa gluten, pa laktozë, pa sheqer, pa kazeinë dhe pa latex.

Kliko këtu për të porositur shenjat CBD >>


 

Ku mund të blini produkte të naftës CBD?

Ju bleni produktet më të mira të naftës CBD në Holandë.

Kompanitë holandeze të mëposhtme ofrojnë produkte CBD në Holandë, Belgjikë dhe më shumë vende në të gjithë botën:

  1. MH BioShop
  2. CBDPlein
  3. CBDPleisters.nl